| Jointt a întrebat:

Doresc sa deschid o terasa pe malul Dunarii, cu plaja, ceva frumos, la standarde destul de inalte, inestiti de aproape 20 mii euro.
As dori sa stiu daca aveti idee, cum as putea inchia un contract cu una dintre firmele, Heineken, Ursus, Timisoreana etc, pentru a primii mese, scaune, sau bani.
As mai vrea sa imi dati niste idei despre cum ar fi cel mai interesant sa fac aceasta terasa. Niste exemple, idei, gen de proiecte... Vreau sa mentionez ca doresc sa o fc de aproximativ 200 de metri patrati, acoperita, + plaja de inca 100 metri patrati. Daca aveti idei despre cum as puta face acoperisul, un model mai deosebit. Mentionez ca doresc sa o construiesc din lemn. Multumesc, o seara placuta.

3 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Sa inteleg ca ai terenul? Daca vrei contracte cu firmele mentionate de tine de bere poti afla doar de la ei ce iti ofera.Bani nu-ti dau poate umbrele sau o combina frigorifica sa pui doar berea lor.Nu poti afla daca nu vorbesti cu ei.Acoperisul il poti face in asa fel sa se vada de la distanta cat mai mare.Nu-ti pot da exemple, conteaza si cum e constructia.Iti ajung banii pentru o constructie de 200mp plus restul cheltuielilor, plus marfa, salarii, impozite, taxe? Succes! Sa ma chemi cand e gata.

| mixxjim a răspuns:

Cei de la bere iti dau frigidere cu inscrisurile lor, umbrele, mese - poate si scaune, bani mai putin. Trebuie sa vezi conditiile cu fiecare in parte, trebuie sa ai un anumit numar de persoane si o anumita cifra de vanzari probabil, ca si alea costa, sa-si amortizeze si ei banii. Nu am inteles daca vrei sa faci terasa doar de vara sau permanenta, dar ai putea sa-i faci acoperisul normal si peretii, macar cei dinspre Dunare, mari, din sticla, pe sina culisanta care se pot deschide vara si cand e mai rece sau urat afara sa le inchizi. Acoperisul il poti face ori normal, daca faci peretii cum ziceam, sau daca o faci numai de vara il poti face sa se deschida, am vazut prin Bucuresti sistemul asta. Si daca tot e cu plaja, faci mesele joase si cu "scaune" gen perne foarte mari, pe care sa poti sta si turceste, si rasturnat, si oricum vrei - am vazut si asta undeva si mi-a placut teribil. Ce sa zic, succes si sper sa-ti ajunga banii! happy Si daca aplici vreo idee din ce-am povestit sa-mi spui unde esti, poate vin la o bere, sa vad si eu cum a iesitwinking

| oanaro a răspuns:

Pentru a-ti mobila terasa, dupa ce termini de construit/amenajat, contactezi mai multe firme (Heineken...etc), le spui despre ce este vorba si ii chemi sa vada terasa. Ei iti vor propune o varianta de colaborare care trebuie sa cuprinda si mobilier sau ce iti doresti si apoi tu alegi varianta cea mai buna.
Uite ce mobilier au cei de la Golden Brau:

http://www.facebook.com/....../photo.php