Buna! Sunt grupuri de Facebook in care se posteaza joburi. Cred ca poti sa gasesti prin hipermaketuri sa imparti diverse mostre sau pliante.
Bună, sincer nu, deoarece ca sa gasesti ce va de munca trebuie sa mergi la un interviu care dureaza pîna te vor aproba, si ca zilier doar in constructii unde fetele nu pot face față ca un bărbat, ce varsta ai? Si ce studii ai? Ai liceul? Ai mai lucrat vreodata? Peste totr se cere experientă, cauta la Mec Donald s sau Kfc acolo au personal tînăr fete si baieti studenti studente. Mergi luni si discuta cu șefii de la Mec sau Kfc, ori daca ai in zona Liddl, Kaufland Cora, Carreforr, Jysck lasa ti cv urile la ei, si te vor suna daca corespunzi cerintelor lor. Mult succes. Ce varsta ai?
Am fost angajata la Continental, dar incep de pe 12 si pana atunci am doar cativa bani si nu vreau iar sa stau stresata si sa fac o impresie proasta primele zile.
Nu vei putea decat sa te imprumuti de la cineva eventual o ruda sau parintii tai, si le dai banii la primul salariu, alta solutie nu există. Din păcate toti o ducem greu in Romania la capitolul bani sunt prea putini si toate sunt foarte scumpe, asa ca solutia de avarie de la o luna la alta sunt imprumuturile de la prieteni rude care te inteleg si nu i ti pun comision ca băncile. Mult succes.
Cred ca timp de un am ma imprumutam, dadeam peste o saptamana si apoi iar ceream... Nu vreau sa sune urat, dar nici nu imi place sa ma stiu datoare, nu dorm bine noaptea, am timp cateva zile, decat sa il pierd uitandu-ma pe pereti as vrea sa fac ceva.
Te cred si te inteleg dar cei care te imprumuta sigur stiu bine situatia ta si te stiu ca esti o fata de cuvînt, daca ai mare nevoie de bani mai incearca odata sa te mai imprumuti parintii tai nu te pot ajuta?
Adevarul e ca mai intarziam cateva zile si simteam ca profit de bunatatea lor.Nu ii mai am.
Da, la H&M cauta zilier zilnic. Este un grup pe Facebook. Poți sa îmi lași mesaj pentru detalii numai ca banii vin cam intr-o săptămâna doua
Poti intra pe diverse grupuri de pe Facebook sa intrebi. Presupun ca mai ales acum sunt persoane ce cauta pe cineva sa stea cu cel mic (daca nu il lasa la cresa de vara etc) si ai putea face niste bani astfel, presupun. Succes.