Pai vrei tu dar banca nu acorda ipoteca asa la orice imobil, peste 2000euro/mp e ceva... oricum vine expertul ca sa evalueze.
Mai bine iti faci un imprumut daca iti permite salariul.
Pai am inteles ca chiar daca o evalueaza Mai Putin trebuie sa pun eu diferenta Pana la 25 acum nu prea ma pricep, pentru credit de nevoie personale e rata prea mare pentru mine, cu ipotecarul am rata Mai mica si cand pot Mai mult achit
Pfui, raspunsuri de copii!
Da, se poate. Dar trebuie sa ai avansul. Vezi cat cere Banca. Si se pune ipoteca (girarea) pe "obiectul" pentru care iei creditul. Adica pe camera. E camera de camin? Din aia fara baie? Costa cam mult doar daca nu e in Cluj, Craiova. In alte orase sunt mai ieftine. Ai grija la negociere.
Are dreptate Whitte. Multi se hazardeaza sa dea raspunsuri fara sa stie nimic. Culmea metodicii: Sa inveti pe cineva ceea ce nu stii!
Singura sursa sigura de informare sunt bancile: fiecare banca are criteriile ei de acordare a creditelor. Fa-ti o programare si mergi si te informeaza.
Informativ trebuie sa-ti spun ca depinde ce reprezinta acea camera si la ce valoare este evaluata. De regula bancile acorda credit ipotecar la valoarea maxima de 75% a imobilului.
Brasov,da e mult locuiesc in camera de 6 Ani si proprietara o vinde, cum chirile sunt de 1500-2000 o garsoniera ma gandeam ca ies Mai ieftin lunar cu o rata
Da, si Brasovul e scump. Toamna asta am aflat ce chirii platesc studentii si nu numai.
anonim_4396 întreabă:
Gabriel7654 întreabă:
Sadboy11 întreabă: