Aici gasesti o metoda de a castiga bani de acasa, eu o promovez de peste un an cu rezultate foarte bune, vei gasi si dovezi de plata: http://bit.ly/10Zsyv5
Dar concret ce stii sa faci? si ma refer la lucruri serioase adica design, programare, seo, marketing, scris articole
Nu e chiar usor sa faci asa ceva. Cati ani ai?
Se pot face bani dintr-un blog, insa cam dificil. E nevoie de timp si dedicare. Si nu sunt chiar asa de multi bani. Alta metoda nu stiu.
Gasesti pe goo.gl/AV46yY o metoda sigura si simpla. Pt mai multe detalii foloseste pagina de contact pentru a-mi trimite un email.
Trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si sa le accesezi.iti vor trimite in fiecare zi mail-uri.nu este un castig imens,dar decat deloc...mie mi-au prins bine;)este sigur,fara minciuni, spam-uri, fara investitii si timp pierdut.intra aici pentru mai multe informatii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa
Http://www.infinitybux.com/? ref=twixer dai aici cateva clickuri zilnice. ai nevoie de cateva minute libere pe zi si de rabdare :)
Va multumesc pentru interesul acordat. Am sa va scriu in ordinea in care mi-ati raspuns voi.
Am 25 de ani, timp ar fi in jur de 4-6 ore pe zi.
"girlinlove02" din pacate nu iti pot lasa mesaj pentru ca nu mai am cont de fb.
Zilele trecute am dat peste o chestie in care zicea ca te ajuta sa faci bani cu google adsense si cu ajutorul firmei lor. Mi s-a cerut o anumita suma de bani pentru gazduire, am primit niste email-uri foarte vagi si atat, nici un alt raspuns dupa acea. " suntserios" dintre toate pe care mi le-ai enumerat tu, cred ca cel mai bine m-as descurca la scris articole. Deci, daca ma poti trimite catre niste site-uri sigure (romana sau engleza) as aprecia tare mult.
Am ascultat sfaturile voastre si am sa le incerc pe fiecare in parte, sa vedem ce o sa iasa.
Sper doar sa nu castig prea multi bani deodata ca nu voi sti ce sa fac cu ei
Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat
sorin8256 întreabă: