| Mayamoraru1 a întrebat:

Bună seara tuturor.
Căutam un răspuns și am zis să imi fac cont aici.
Am găsit un site pe care se pot face invitații personalizate, calendare, invitații pe sticla, și multe chestii interesante!
Mam gândit să imi fac un Facebook și să postez câteva invitații personalizate și să le vând cunoștințelor.
Deci să zicem ca cineva imi cere mie să ii fac invitații personalizate cu poze scris etc. eu le fac, scriu textul pun poze totul fac frumos. Ii trimit poză daca ii place sau nu. Prețul acelor invitați costa 100€- 120bucati. Eu le comand imi vin invitatile acasă, le împachetez în altceva desigur să nu scrie de unde sunt luate și cresc prețul cu 30-40€ mai mult.
Sincer nu știu de unde mi-a venit ideea asta dar vreau o susținere. Mulțumesc mult.

6 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Păi, ar merge în limita unui singur lucru: legea! Dacă tu îi cumperi produsul unuia și îl revinzi, fie mai scump sau mai ieftin, el te poate da în judecată pentru furt deoarece DOAR producătorul are dreptul să vândă și tu teoretic îi furi produsul. De ce crezi tu că nimeni nu face așa? Nici măcar magazinele mari? Fiindcă totul ține de ce preț pune producătorul. Așa că îți sugerez să stai cuminte și să te duci la muncă, ce profil de liceu ai făcut?

| Wr3nch a răspuns (pentru MotoBlitz):

Eu zic sa mai citesti un pic legea ca exista adaos comercial, care te lasa sa maresti pretul lejer si legal.

| adryang78 a răspuns (pentru MotoBlitz):

Serios?! Atunci, ce marfă vând magazinele? Doar producție proprie? big grin

| adryang78 a răspuns:

Salut!
Da, se poate face. Presupun că este vorba de un site print-on-demand, adică imprimare la cerere. Ei comercializează o gamă de produse, pe care le poți personaliza înainte de a le cumpăra. Din momentul în care le achiziționezi, faci ce vrei cu ele, nu mai ai nicio treabă cu furnizorul.
Trebuie însă să ții cont de două aspecte:
1. Ai nevoie de un marketing foarte bun ca să meargă afacerea
și
2. Trebuie să depui la ANAF declarația unică, fiindcă ai venituri care trebuie impozitate.
Mult succes!

| Mayamoraru1 explică (pentru adryang78):

Da, este vorba despre un site unde pot personaliza înainte de a cumpara. Mi-am făcut invitație pentru nunta pe sticle și ma întrebat mai multă lume de unde le fac, chiar acum câteva zile m-a rugat cineva să le fac invitație de nunta, 80buc și prețul era de 85€ iar eu am cerut 120€. Deci mi-a convenit.
Mam gândit să imi fac un Facebook și să adaug etichete pentru sticla și calendare personalizate. Daca cineva dorește să cumpere, ii fac o prezentare produsului îl personalizez și după il ridica de la adresa mea, il reîmpachetez și ii dau comanda. Deci eu nu cred ca ar fi ceva ieșit din comun, în moment ce eu comand de pe site-ul lor, personalizez și vând mai departe cu puțin mai în plus. " Mulțumesc pentru răspuns"

| sonya a răspuns:

Pe ce site ai gasit? Imi poti scrie in prv