In banca poti sa ai incredere, in toti angajatii din banca nu poti sa ai totala incredere.
Si faptul ca un angajat al bancii a savarsit infractiuni in legatura cu serviciul nu are nici o urmare asupra conturilor tale, banca iti acopera si sufera intreaga paguba cauzata de salariatul infractor, urmand apoi a se constitui parte civila fata de acela.
Nu banca e de vina, ci persoana care a furat.
E ca si cum ti-ar fura careva cardul pe strada si ai da vina pe banca ca nu e sigura
Așa este. Dar din cate am înțeles aceste prejudicii, cumulate, duc undeva la 9 milioane de lei, și persoana face acest lucru din 2011. Mă gândesc de ce nu a observat niciun client că le lipseau sunt mei din conturi.
Pentru că realizezi că a furat cu cap daca a reușit atâția ani. Nu a lua 500lei cuiva care avea în cont 600lei că sa se observe. Probabil a luat din conturi de business unde se fac zilnic sute de tranzactii
Nu banca e de vina, ci angajatul, si de cand exista afaceri sunt si angajati care au furat. ItI poti face la BRD card ISIC, care are reduceri pentru studenti.