Nu banca e de vina, ci angajatul, si de cand exista afaceri sunt si angajati care au furat. ItI poti face la BRD card ISIC, care are reduceri pentru studenti.
In banca poti sa ai incredere, in toti angajatii din banca nu poti sa ai totala incredere.
Si faptul ca un angajat al bancii a savarsit infractiuni in legatura cu serviciul nu are nici o urmare asupra conturilor tale, banca iti acopera si sufera intreaga paguba cauzata de salariatul infractor, urmand apoi a se constitui parte civila fata de acela.
Nu banca e de vina, ci persoana care a furat.
E ca si cum ti-ar fura careva cardul pe strada si ai da vina pe banca ca nu e sigura
Așa este. Dar din cate am înțeles aceste prejudicii, cumulate, duc undeva la 9 milioane de lei, și persoana face acest lucru din 2011. Mă gândesc de ce nu a observat niciun client că le lipseau sunt mei din conturi.
Pentru că realizezi că a furat cu cap daca a reușit atâția ani. Nu a lua 500lei cuiva care avea în cont 600lei că sa se observe. Probabil a luat din conturi de business unde se fac zilnic sute de tranzactii