| mariacool a întrebat:

am 12 ani si stiu ca e imposibil sa am o slujba dar puteti sa imi spuneti daca exista slujbe in care merge sa ai 12 ani si sa fie in weekend... big grin

Răspuns Câştigător
| MissAvocado a răspuns:

Eu m-am dus la un restaurant din oras si in weekend ma duc si pun in posta pliante cu inca 3 colege, doar in weekend si in fiecare zi cand terminam primim o jumatate de pizza, un suc plus bani big grin si noi avem 13 ani :d incearca si tu

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Simina1619 a răspuns:

Poate ca bona, sau du-te la un loc de joaca amenajat, poate te pote angaja cineva sa faci picturi pe fata, sa te joci cu cei mici. Asta doar daca iti plac copii.

| mariacool explică:

Pai asa ma duc la media galaxy iau o mie de pliante le impart dar cine imi da si mie bani? de unde pot sa ma angajez? big grin

| victorbold a răspuns:

Eu am un sfat.ai timp de lucru de la 18 ani incolo.o sa te plictisesti dupalaughing

| mgtow a răspuns (pentru Simina1619):

In ziua de azi bonele dispun de un certificat/diploma care dovedeste ca e capabila sa ingrijeasca un copil si multi parinti nu accepta bone necalificate. Iar pentru tine (mariacool) nu ai de unde sa prinzi un servici, vorbeste cu ai tai sa-ti dea bani de weekend si mai faci treaba prin casa ca sa stii ca-i meriti.

| Seby80 a răspuns:

Pe centura! faci bani frumosiwinking laughing

| mariacool explică:

multumesc big grin

| LoveDee03 a răspuns:

Angajeazate la avon,oriflame, lady's, din astea...

| Gesara a răspuns:

Sau plimba caini