Aniversarea nuntii nu este importanta, pastreaza banii pentru zilele de nastere.
Tu, drept copil, nici n-ai de ce sa le faci cadou; eventual rudele sa faca asta insa, asa cum am spus, aniversarea nuntii nu este importanta.
Mie mi se pare un mare lucru ca copilul se gindeste sa le faca o surpriza parintilor. Nu e vorba ca nu are de ce. Vrea sa faca un gest. Asta mi se pare foarte important, ca parinte. Nu e neaparat vorba de valoarea monetara a cadoului - de exemplu prefer sa imi faca un desen sau un origami special pentru mine la care sa munceasca o ora-doua decat sa se duca la magazin, sa decarteze, si sa vina la mine cu un cadou. @Katy - Nu te gindi neaparat la ceva in care sa bagi bani ci la ceva in care sa investesti timp si energie, ceva facut doar de tine pentru ei. Nu stiu ce aptitudini ai, dar cum ziceam mai sus, ai putea face un desen, un origami, poate sa cioplesti ceva, eventual o pirogravura/pictura pe sticla, habar nu am. Mai povesteste-ne despre tine si parintii tai, poate iti mai pot sugera alte chestii.
CINE A ZIS CA UN CADOU INSEAMNA BANI?!?
poti sa muncesti SERIOS, la chestii alternative, de gen inveti sa canti si le canti un cantec despre dragoste, inveti sa desenezi si le faci un desen in care ARTISTIC ii vezi indragostiti pana la D-zeu, inveti sa dansezi si dansezi special pentru ei, de exemplu:
https://www.google.com/search?q=dubstep+dance+moves+for+beginners
este FOARTE usor de invatat, SUNT TONE DE TUTORIALE si mai ales,
ARATA EXTRAORDINAR
etc, FI CREATIVA;)
si sa iti mai spun un secret, adultii pot sa isi cumpere singuri orice cadou material le-ai putea cumpara, dar sa te vada PE TINE, COPILUL LOR, cum canta, danseaza, deseneaza, etc. special pentru ei, VOR FI **MORTI** DE INCANTARE...
C R E D E - M A
andreiscripcaru întreabă: