Nu are rost sa faci un card pentru 1-2 salarii si pentru un job instabil, acel card costa! Defiecare data cand verifici banii, cand scoti banii si intretinerea lui lunara/anuala. Daca nu mai muncesti din ce intretii acel card? stiu ca nu e mult dar totusi...
Pai daca parintii tai nu sunt de accord nu iti face nimeni card fara sa fie si ei prezenti. In rest fiecare banca are ofertele ei, analizeaza le si vezi care ti se potriveste cel mai bine
Poti sa iti faci card de junior la unele banci si fara sa fi major sau sa ai acordul parintilor. Eu am avut la Banc Post, se mai poate si la ING si din ce stiu si la Banca Transilvania si BRD.
Buna,
La raiffeisen daca nu ma insel completezi un formular si nu iti ia bani lunar pentru card.
BUNA! Poti sa iti faci card, dar doar unul Junior daca nu esti major ( pentru acest card ai nevoie de semnaturile parintilor si ce iti mai cere banca ), in concluzie trebuie sa iti convingi parintii / sa astepti pana la 18 ani.
Am trimis numarul de card al mamei, crezi ca vor putea pune banii acolo?
Numele Mamei:
Contul de card:
Si in 3-4 zile maxim daca sunt seriosi vin banii.
Daca iti spun ca poti castiga bani online doar jucandu-te ce parere ai?
Daca esti interesat te rog inregistreaza-te aici: http://www.marketglory.com/strategygame/ceclau
si contacteaza-ma pe email pentru a-ti face cunostinta cu jucatorii din echipa noastra care deja castiga din acest joc. Succes!
mateic95@yahoo.com
Recomand ING pentru ca poti accesa si face tranzactii direct prin internet. si poti depune banii in bancomat. nu trebuie sa stai la coada.