Chestia asta cu investitul banilor este cat se poate de incerta, fiindca ai toate sansele sa-i pierzi, mai ales cand sunt putini si nu poti sa-i investeti in afaceri mari si banoase, care aduc profit.
Mai bine-i pui la banca, intr-un cont de economii si nu umbli la ei.
In ce priveste plecatul afara si facutul banilor, trebuie sa te gandesti bine ce sti tu sa faci si daca munca asta iti va aduce bani mai multi afara, sau in tara.
Nu uita sa iei in calcul si chiria unui spatiu de afara, mancarea, transportul, telefonul, gazul, electricitatea samd.
Crezi ca merita sa te sacrifici atat, pentru un job din care iti ramane lunar, mai putin decat ai castiga acasa?
Nu cauta succesul.
Succesul si banii sunt efectul secundar al pasiunii materializate in munca.
Fa ceea ce iti place pentru ca vei face mult mai bine decat ceilalti, asta se va vedea, va face diferenta iar banii vor veni de la sine.
Muncind pentru pasiunea ta, vei fi mai eficient, productiv si creativ decat altii. Si nici nu vei simti ca muncesti. Plus ca vei duce o viata profesionala fericita.
Fii util societatii. Investeste in tine si in pasiunea ta. Aduna competente in acea arie a pasiunii tale.
Nu urmari pur si simplu banii
Abordarea ca sa lasii banii sa lucreze pentru tine gresita.
Munca pentru pasiunea ta e necesara pentru fericirea mentala.
Tu trebuie sa iti urmezi pasiunea sa fii cel mai bun la asta, iar pe parcurs se va transforma intr o afecere.
Vor fi si laturi mai putin placute.
Orice inceput e greu. Orice investitie are un risc.
Nu sunt de acord cu neinvestirea banilor. Banii tinuti in banca iti aduc de o ceapa degerata.
Atunci incearca freelancer, invata o limba straina, lasa joaca de a investitiile ca nu e de tine.
Poți să ne spui în ce ai investit, ca să nu repete și alții greșelile?
Ulterior o să mă gândesc la niște idei de afaceri.
Independent financiar, esti. Ca nu depinzi de parinti. Ai banii tai.
Dar tu ai vrut sa castigi fara sa muncesti. Macar ai invatat ceva din asta?
Am investit in cursuri forex, apoi pe bursa si pe diferite platforme care se ocupau cu tranzactionarea de bitcoin.
Da, te-ai ars și tu cu această țeapă numită criptomonede, dar stai liniștit, nu ești singurul.
Acum trebuie să depășești acest eșec pentru a avea succes în viață și să înțelegi că cheia independenței financiare este să creezi valoare.
Ți-aș sugera să înveți programare și să lucrezi ca freelancer sau dezvoltator de aplicații ori site-uri web.
Într-o lună poți să câștigi toți banii pe care i-ai pierdut pe Bitcoin.
Eu nu inteleg de ce nu e banata Jassmina asta. Chiar trebuie sa se bage in tot? Mi se pare absurd ca nu-i poate spune nimeni ca vorbeste prostii si dezinformeaza oamenii. Ce cauta frate la "afaceri/financiar" una care il sfatuieste pe unul sa-si bage banii la banca?
Te-ai hotarat sa fii independent financiar-Bravo.
Ai realizat ca viata nu inseamna sa muncesti 50 de ani 9 ore pe zi-Bravo.
Ai inceput sa iti investesti banii-Bravo
Nu te-ai documentat si ai pierdut bani -Nu ai pierdut nimic de fapt, pentru ca ai invatat ceva.
Ai renuntat -Abia acum ai pierdut aia 2000 euro.
Todireanu_Stefan_1994 întreabă: