| Stefinutz a întrebat:

Am alimentat cardul unui prieten ieri prin intermediul bancii BRD si astazi mi-a spus ca inca nu a primit banii. Vreau sa va intreb daca BRD este o firma neserioasa care nu trimite banii la timp sau nu ii trimite ca sa stiu ce ma duc sa vorbesc maine cu cei de la banca.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Prietenul tau are card de BRD-GSG? Se poate ca nu i-a fost alimentat daca nu are cardul de la aceasta banca, altfel trebuia sa-i fi fost alimentat. Se poate sa fie si o neatentie a functionarei, sa nu fi introdus datele imediat, intereseaza-te la banca daca nu-i are nici maine.

4 răspunsuri:
| LadyMary a răspuns:

Ei si nimeni nu trimit banii la timp, cei care trimit banii la timp sunt cei de la Meridiana - Atlassib, stiu asta pentru ca si mama e plecata in strainatate si ea mi trimite pe acolo si iti trimite codul sa ridici banii sau pachetul si gata, s-ar putea sa intarzie poate 2 minute cel mult sau prin Western Wnion se mai trimit banii intro fractie de secunda ajung acei bani.

| Stefinutz explică (pentru Ioandelasal):

Nu cred ca are card BRD-GSG, o sa merg sa verific maine, sper ca a fost o greseala. Faptul ca nu a primit inca banii imi da emotii.

| Stefinutz explică (pentru Ioandelasal):

Nu cred ca are card BRD-GSG, merg maine sa vad care e problema(inca mai am chitanta), sper sa fie greseala de acolo, faptul ca nu a primit inca banii chiar imi da emotii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai si tu un pic de rabdare... tranzactiile bancare (mai ales daca sunt intre doua banci diferite ) nu se fac instant ci in 24 ore.