| kopotoru a întrebat:

am niste bani pusi deoparte in lei, in ce merita convertiti euro sau lire? Cum vedeti treaba? Cica puterea lirei o sa scada in curand, oare sa fie adevarat? Eu unul cred ca merg pe mana lirei. O parere?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când se declanșează Brexitul, Lira va scădea în mod sigur.

| Alexuţ02 a răspuns:

Cred ca lira e deja urcata prea mult mai mult de atat nu cred ca o sa mai urce, sau daca o sa urce, nu o sa te ajute cine stie ce... nu e un boom de ala "mare"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vad cum ai putea alege lira in conditiile in care maine e brexitul

| kopotoru explică:

Aa mersi de raspunsuri, cred ca merg pe euro

| Violleta2022 a răspuns:

Recomand euro, ca lira nu va mai avea valoare intr-un viitor apropiat, odata ce va fi folosita doar in UK si cum sunt sanse sa nu mai mergi toata ziua prin UK acum avand nevoie de VIZA de turist, nu mai face sens sa bagi banii in lire.
Euro va creste masiv foarte curand!
Dolarul american este iarasi o optiune foarte buna.

| Liviu a răspuns:

Sincer, ce iei pe mere, dai pe pere.Am o suma modesta pusa deoparte, si nu prea ma incanta sa ii schimb in vreo moneda.Noi saraci, nu ne vom imbogati din asa ceva.Ca sa schimbi ceva, trebuie sa ai de la 10 000 de euro in sus, in orice valuta, sunt riscuri sau pierderi. Daca ai si tu 500 1000 de euro, tine-i mosule in lei.Pentru ca nu merita, Cat castigi cand urca, pierzi la casa de schimb valutar respectiv banca.Deci stai cu bani inchisi iti dau un exemplun un an doi.In loc de 1 000 de euro, daca e sa castigi, iei 1200 de euro, mare afacere? nu e, am incercat sa gasesc o rezolvare.Dar nimic, crede-ma dar poti dormi linistit, cum dormi si eu, banuiesc ca nu ai 10 15 20 000 de euro, ca sa nu poti dormi.Bani care ii ai, tine-i in lei, cand iti crapa obrazu, pui mana pe ei.Noi oameni simpli, nu trebuie sa ne complicam cu investitu in monezi, pentru ca noi avem sumte aproape de normalitate. Daca aveai vreo 10 15 mii ti-am zis, atunci renta, asa cu o mie 2 de euro, stai cu ei in lei, ca dupa ce ca suntem saraci, ne mai si pierdem din avutie laughing ala bogatu nu il doare sufletu daca investeste si pierde 100 200 de euro.Dar pentru un om simplu, 100 200 de euro, sunt bani happy Daca muncesti ca mine pe salariu minim pe economie, te cam doare sufletu, intelegi?

| kopotoru explică (pentru Liviu):

Am 430 mil, cam aproape 10mii de euro, in lei nu merita sa-i pastrez