Eu sunt in clasa a VII-a si primesc cate 5 lei / zii la scoala.
Daca as economisi, as strange 115 lei / luna.
In concluzie, fa-ti si tu un calcul cu banii pe care ii primesti zilnic, nu neaparat pentru scoala si incearca sa-i economisesti.
Dar poti fi o persoana ca si mine, care daca are o suma de bani la indemana, in maxim 10 minute ii cheltuieste
5 lei pe zi iau si eu si tot a VII sunt Doar ca mor de foame la scoala fara banii aia Mersi de sfat ..am facut u mic calcul si daca incep de maine in 30 de zile ii fac
Sti..nu vroiam sa ma luati la misto
Vinde si tu ceva ce nu iti mai trebuie.un telefon vechi, un monitor, ceva..sau imprumuta, cu sau fara dobanda
Nu e la misto, nu intelege gresit! Chiar am nevoie de ajutor, singura problema e ca nu esti din orasul meu.
De unde esti?
Dar de ce ii oferi asa mult? Ce ai, un rotweiller nervos ca sta inchis singur toata ziua?
Cere pe la bunicii tai sau zi-le parintilor ca trebuie sa dai bani pentru fondul clasei/scolii sau ca trebuie sa cumperi vreo carte/culegere...dar sa stii ca nu este frumos.
Poti sa ajuti vecinii contra cost, sa vinzi lucruri vechi de care nu te mai folosesti, sa economisesti din banii care ti dau parintii, bunicii, daca ai vreun talent special, sa profiti de el si asa se aduna si poti sa-ti cumperi un telefon
ClauditaSmile întreabă:
sorin8256 întreabă: