| Vladut122 a întrebat:

Am o intrebare care o sa vi se para cam stupida laughing. Cum as putea face rost de 150 de lei intr-un timp de maxim o luna? Vreau sa imi cumpar un telefon big grin

Răspuns Câştigător
| Just4Joker a răspuns:

Eu sunt in clasa a VII-a si primesc cate 5 lei / zii la scoala.
Daca as economisi, as strange 115 lei / luna.

In concluzie, fa-ti si tu un calcul cu banii pe care ii primesti zilnic, nu neaparat pentru scoala si incearca sa-i economisesti.
Dar poti fi o persoana ca si mine, care daca are o suma de bani la indemana, in maxim 10 minute ii cheltuieste laughing

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Îti dau eu si 200 de lei dacă-mi plimbi cațelul big grin

| Vladut122 explică (pentru floresdemayo):

Sti..nu vroiam sa ma luati la misto sigh

| atraiptatipovestiviata a răspuns:

Cere pe la bunicii tai sau zi-le parintilor ca trebuie sa dai bani pentru fondul clasei/scolii sau ca trebuie sa cumperi vreo carte/culegere...dar sa stii ca nu este frumos.

| TheBlackAng3l a răspuns (pentru Vladut122):

Vinde si tu ceva ce nu iti mai trebuie.un telefon vechi, un monitor, ceva..sau imprumuta, cu sau fara dobanda big grin

| Cybertrust a răspuns:

Poti sa ajuti vecinii contra cost, sa vinzi lucruri vechi de care nu te mai folosesti, sa economisesti din banii care ti dau parintii, bunicii, daca ai vreun talent special, sa profiti de el si asa se aduna si poti sa-ti cumperi un telefon big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e la misto, nu intelege gresit! Chiar am nevoie de ajutor, singura problema e ca nu esti din orasul meu.

| CmPunk619 a răspuns:

Imprumutiwinking fundita?smug

| Vladut122 explică (pentru anonim_4396):

De unde esti?laughing

| Vladut122 explică (pentru Just4Joker):

5 lei pe zi iau si eu si tot a VII sunt laughing Doar ca mor de foame la scoala fara banii aia straight face Mersi de sfat ..am facut u mic calcul devil si daca incep de maine in 30 de zile laughing ii fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar de ce ii oferi asa mult? Ce ai, un rotweiller nervos ca sta inchis singur toata ziua? rolling on the floor