| UbexFlo a întrebat:

Buna Tpu.Am o intrebare straight face

De ce Romania rasuna de replica"Sustinem tineretul!"si cand vrei ajutor, nu te baga nici dracu` in seama ca nu esti decat un copil si toti au impresia ca faci misto?straight face

Răspuns Câştigător
| Kyrie a răspuns:

Esti pusa pe fapte, atunci mai asteapta un pic pana ajungi pe la 20 de ani si atunci te ia lumea in serios, oricum graba strica treaba big grin nu?

18 răspunsuri:
| catosp a răspuns:

Pentru ca spunand "Sustinem tineretul" vor lua voturi de la mai multi oameni, deoarece apeleaza la un instinct primar al omului si anume grija pentru odraslele sale...fiecare om doreste ca, copii lui sa o duca bine, si exact pe asta se mizeaza. numai bine!

| iKronstadt a răspuns:

PR făcut cu grebla!
Tineretul nu știe pe ce lume trăiește (majoritatea lui), și vrea să ia totul de-a gata. Cum să fie respectat tineretul, când el dă dovadă de atâta nepăsare, dând dovadă de o ignoranță extremă în ceea ce privește viața în general?
Cine-și ia țeapă, o ia pe drept!
Din păcate, tinerii cu capul pe umeri au de suferit din cauza asta. Păcat!

| UbexFlo explică (pentru iKronstadt):

Mare pacat. Oare daca eram si eu o panarama de aia care n-avea alta treaba decat sa umble prin Bamboo si la shopping, aveam vreo sansa sa ma ajute cineva sa-mi fac o afacere?straight face
Stii vorba aia..Prost sa fii, noroc sa ai.

| iKronstadt a răspuns (pentru UbexFlo):

Ubex, să nu-ți pară rău! Va veni și vremea în care țara asta va merge așa cum trebuie (istoria se va repeta, vrem/nu vrem). Până atunci, eu îți doresc tot norocul din lume! happy

Multumesc pentru incurajari sad

| Kyrie a răspuns:

E plina lumea de copii cretini si imaturi, mai intrebi? laughing

| UbexFlo explică (pentru Kyrie):

Ma intrebi oare cati dintre pustanii de liceu stiu ce vor sa faca cu viata cu lor?straight face

| iKronstadt a răspuns (pentru UbexFlo):

Ce-i cu emoticonul ăla supărat? Cine-i trist, e comunist!winking Viața merge înainte, cu bune și rele. Eram clasa a 11-a la așa zisă revoluție, și tot am ieșit în stradă. Unii o numesc inconștiență, alții o numesc vitejie. Au fost mii ca mine, dar nimeni nu le mai recunoaște contribuția la dărâmarea regimului comunist. N-am cerut niciodată recunoaștere publică, am cerut doar o viață normală. Din păcate, s-a dovedit faptul că democrația este doar un comunism mai șmecher. Cel puțin pentru mine. Cu o floare nu se face primăvară!

| Kyrie a răspuns (pentru UbexFlo):

Si eu tot un pustan de 17 ani sunt dar cand ma uit la alti pustani mi se face sila de ei happy

Dau dovada de multa imaturitate

| UbexFlo explică (pentru UbexFlo):

Dar ma rog, nu pot judeca eu pe nimeni doar ca din cauza unor copii fara viitor nu ma baga si pe mine nimeni in seama si mi se spulbera visul.

Mda, ai dreptate.straight face

Stiu.Am in clasa o tipa care inca mai zice"eu am spate, nu se ia nimeni de mine"sau chestii de genul, si habar nu au ce vor sa faca in viata.Ma bucur ca si tu ai aceeasi parere despre multi dintre pustii din ziua de azi.Sunt clasa a 10-a dar am multe asteptari de la viata si am ambitie am peste masura doar ca daca vreau sa incep sa-mi croiesc viata de acum, mi se spune ca eu cred ca tot ce zboara se mananca.straight face

Ma intreb ce vor face cand nu vor mai fi mami si tati sa le dea sa manance golanilor astora laughing,fara pic de bun simt si sedentari fara un rost in viata,grasi tongue, numai cu gandul dupa fuste si ^_^, etc...

( eu unul sincer, iti zic ca vreau sa devin un mare luptator de arte martiale si sunt foarte serios ), la astia le e lene sa ridice un deget laughing

laughing
Eu vreau sa am propria afacere si pentru asta am nevoie de multi bani, adica multa lupta.Fondurile nerambursabile sunt greu de accesat, alea rambursabile si creditele la banci nu le poti avea daca nu ai un loc de munca stabil si etc, salariile nu sunt atat de bune pe cum ne-am dori si. uite asa,"job-urile"de baza vor fi prostitutia si drogurile si astia care nu fac asa ceva, raman de fraieri scotocind in tomberoane.
Vreau sa incep de mica, sa nu-mi trebuiasca toata viata sa fac un lucru si sa mor cu visul neimplinit dar uite ca aproape toti dau cu piciorul cand aud de o pustoaica de 17 ani care vrea sa-si faca hotel, care vrea sa plateasca impozite de mii de euro la statstraight face Pentru ei nu inseamna decat "o pustoaica care nu mai are bani de sedative si costume de la sex shop-ul din spatele blocului".De ce? Ca e plina lumea de incompetenti. Discutia noastra cred ca poate fi incadrata in melodia celor de la B.U.G-...si cui ii pasa? straight face

| UbexFlo explică (pentru UbexFlo):

Sau ma rog.cel putin partea cu astia micii care stau sub aripa parintilor.

De ce, tu nu stai si acum pe banii parintilor? tonguehee hee

Da, ai dreptate.E cam greu pentru mine ca trebuie sa ma descurc singura ca tata crede ca eu cred ca tot ce zboara se mananca si n-are deloc incredere in mine. Puteam face ceva mai devreme dar nah.Trebuie sa imi bat capul singura.

Stau dar ma refeream la partea de viitor si la partea in care habar nu au pe ce lume traiesc si se lauda cu ce nu-i al lor.