Hmm... Cel mai probabil e teapa, dar daca ai un cont la banca, depune-l, si intreaba banca cand au intrat banii for sure. Adica sa fie cecul CLEARED.
Daca e cleared, si vine ma-sa sau bunica-sa, atunci fa-ti treaba, daca vrea banii inapoi ii zici ca nu.
Tu nu ai altceva de facut decat sa iti faci datele publice pe net, atat ale tale cat si a persoanei? du te la banca si intreaba
Cunosti bine persoana aia? Daca da, de unde?
Daca raspunsul la prima intrebare e nu, cam asta cred ca o sa se intample:
1. O sa te **** ala la icre sa depozitezi cecul.
2. Imediat dupa asta, daca banca iti crediteaza contul inainte sa verifice daca cecul e valid, o sa te sune si o sa-ti zica ca fie ti-a trimis prea multi bani, fie ca a aparut o problema si vrea o aprte din bani inapoi. Ceva de genul 2000 euro or so, si ca tu poti sa pastrezi restul.
3. Dupa ce trimiti banii ceruti, o sa-ti vina ulterior o notificare de la banca care o sa zica ceva de genul: Bai labuta, cecul ala al tau nu a fost cleared, acum ai o gaura de 2000 euro in banca, asa ca ne vrem banii inapoi, ca altfel te dam la recuperatori.
Nu il cunosc personal, dar vorbesc cu el de o luna. Si mie mi s-a parut ca e ceva suspect, de asta am postat intrebarea
Eu tin minte ca acum cam o luna am gasit un site de prin Anglia cu locuri de munca. si stiu ca am aplicat pe acolo pe la anunturi si mi-am lasat si adresa de e-mail. da asta ce ma contactat nu a zis de unde a gasit anuntul, a zis doar ca am vazut ca iti cauti de lucru. el vrea sa o trimita pe bunicasa sau maicasa in Romania in vacanta pentru doua saptamani. Si eu cu cecu asta sa caut sa inchiriez masina si sa il anunt cand e gata tot.
anonim_4396 întreabă: