| ionutzaioana a întrebat:

Am o problema si sper sa ma puteti ajuta! Vreau sa imi cumpar un telefon Samsung, dar nu stiu daca are semnal bun! Eu locuiesc la sat si nu stiu daca are semnal bun! Cei care aveti Samsung sau cei care stiu va rog sa ma ajutati! DAU FUNDA! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| OnutZza13 a răspuns:

Si eu am avut Samsung si am..telefonul nu are nici o treaba dar sa stii ca la sat pe Orange ai semnalul foarte bun, sau depinde pe Cosmote nu oriunde ai! Funda?

7 răspunsuri:
| urgentr a răspuns:

Semnalul nu depinde de telefon, depinde de cartela.Si da ia-ti Samsung, e o marca foarte buna happySPer ca ti-am fost de folos

| IAmSoDifferent a răspuns:

Eu am Samsung Galaxy 550 si e foarte bun. si eu tot la sat stau. acum depinde cum e semnalul la tine

| Anonim187 a răspuns:

Samsung Galaxy Gio GT-S5660 - RUPE DIN ORICE PUNCT DE VEDERE!

| unknownn a răspuns (pentru Anonim187):

Ala e cel mai penal telefon, chinezarie la 200 de lei, stai cu el la incarcat in fiecare zi.

| ionutzaioana explică:

Am uitat sa mentionez, sunt pe Orange.

| Anonim187 a răspuns (pentru unknownn):

Parerea ta. merge impecabil, bateria tine 4 zile touchscreen`u e foarte sensibil la atingere nu ca la alte telefoane. din punctu meu de vedere e primul telefon cu touchscreen care imi place. bft

| unknownn a răspuns (pentru Anonim187):

Bateria cand tine 4 zile? Primele 4 zile dupa ce l-ai cumparat? Sa ma contactezi dupa 1-2 luni, daca te tine 4 ore sa zici mersi.
Si de ce touch-screenu sensibil ar fi un avantaj? Sau pentru tine e un avantaj ca atunci cand mergi sa ti se deblocheze singur telefonul, si sa sune pe cineva fara ca tu sa vrei sau sa stii asta.