Tu nu ai, insa in Occident, cei mai multi au, si ei pe asta se bazeaza. Ti-au gasit adresa de mail in baza de data a cine stie carui site la care probabil te-ai inscris, si incearca sa profite de asta.
E teapa. Daca ai un cont in banca, si au datele tale, ai sanse reale sa ramii cu contul gol.
Eu primesc multe asemenea mailuri, si daca ar fi reale, ar trebui sa fiu multimilionar!
Nu am nici un cont in banca. Nu le-am trimis nici o data gen cod numeri personal sau cod banca daca as avea. mersi mult
Prietene, cine crezi că aruncă cu bani aiurea? Ai avut vreodată contact sau afaceri cu ei? Nu vezi că au luat un număr de telefon la întâmplare şi nici numele nu ţi-l cunosc?
E teapa. Nu ai cum sa castigi la ceva la care nu te`ai inscris, tine minte asta pentru viitoarele chetii de genu` asta.
Furt de identitate.Pai ei trimit mii de astfel de mailuri pentru a le raspunde cu datele tale personale care ei mai departe le vand. Lumea ofera preturi bune pe CNP-uri, adrese etc. Daca le dai si contul din banca si numarul de card s-ar putea sa iti goleasca si contul. Oricum daca tu nu ai avut vreodata cu aceasta banca, daca nu ti se adreseaza dupa nume si asa e teapa. Daca nu ai participat in nici un concurs nu ai cum sa castigi.