Și am uitat. Studii, eu am de turism și alimentație( organizator de evenimente), Agent comercial.
Fiecare lansare de fonduri intra pe un anumit program de finantare. Si fiecare program de finantare are un ghid. In ghid gasesti toate conditiile de eligibilitate. Te poti informa si de aici: https://www.afir.info
Ce judet? Iti pot recomanda pe cineva care fix asta face. Din experienta proprie iti spun ca daca nu ai o firma/un profesionist care sa te ajute cu documentatia, e ca si cum te-ai duce cu o lingurita in mina sa te bati cu tancurile.
Sălaj!
Ca să înțelegeți.
22 de ani am, de când mă știu am fost conjurat de animale( vacă, cai, capre, găini etc), terenuri mari( el mai mare ca 41 de ari) grădină, legume, fructe și livezi!
Deci am de la țară experiența!
Cu actele mă descurc.
Am mult de umblat asta stiu( la certificatul de urbanism măcar 10 acte o să-mi trebuiască)
Sau la unu care o primit deja fondul( sau de mai multe ori)
Foarte bine, dar crede-ma ca NU TE DESCURCI cu actele. Uite, ca idee, mie mi-au respins grantul operational anul trecut de doua ori. Pe motive fantasmagorice, dar mi-ar fi luat ore intregi ca sa ma apuc eu sa formulez cum trebuie contestatiile (fazele de genul in temeiul articolului xx din Legea nr. yy/2022, conform OG xx/2020, firma mea la data de nu era in incapacitate de plata sau mai stiu eu ce altele), si daca nu ai contestatiile facute cum trebuie, iar ti-o iei in bot. Daca tii la timpul si la nervii tai, si mai ales daca vrei sa ai sanse reale de a primi fondurile alea, ia si apeleaza la niste profesionisti.
Da ai dreptate!
Eu m-am referit la acte simple, la actele terenurilor
anonim_4396 întreabă: