anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Stie cineva daca pot sa imi fac un card bancar daca a 16 ani, fara acordul unui parinte, sa am doar eu acces la el si sa pot depune si scoate bani din cont cand vreau eu? Am o rugaminte.nu raspunde-ti din auzite ca am citit si eu pe forum-uri o multime de chestii ca se poate, ca nu se poate. Daca stiti sigur sau daca sunteti minori si aveti un cont raspundeti. daca nu.nu va mai deranjati.

Răspuns Câştigător
| MuñequitaLoka a răspuns:

Buna. am fost singura. parintii mei nu au fost prezenti.

uite de pe o pagina oficiala a cardului euro 26, nu e nevoie de parinti happy

Cardul de debit in lei Visa Electron Euro

11 răspunsuri:
| BlackNights a răspuns:

Buna! Intereseaza-te la ING.Eu stiam mai demult ca se poate dar mai intereseaza-te.

Răspuns utilizator avertizat
| MuñequitaLoka a răspuns:

Buna. eu mi-am facut card la BT, din acela EURO 26, care este destinatat tineriilor. sincer l-am facut cand eram in clasa a 8 si ne-au pus alocatia pe card. eu tin minte ca a trebuit sa duc ceva acte de la parinti, dar nu tin minte exact daca a fost pentru alocatie sau asa se face in general. dar in rest parintii nu mai au nici o legatura cu contul si cardul tau.
oricum la acel card doar eu am pin-ul si acces la el.
poti sa depui si sa scoti bani cand vrei tu. parintii nu au nici o legatura cu asta. vei avea tu contul tau si cardul tau.
sper ca te-am ajutat happy

| zdrangoi a răspuns:

Uite aici un site al BCR-ului care are un astfel de produs bancar :
BCR VISA Electron JUNIOR.
http://www.mybank.ro/......unior-bcr.
Citeste oferta.
Probabil ca si celelalte banci au astfel de oferte.

| UbexFlo a răspuns:

@MuñequitaLoka Parintii au trebuit sa mearga cu tine sa semneze sau ceva? Eu sincer nu vreau sa stie nimeni ca imi faccard pentru ca am de gand sa strang niste bani happy a trebuit sa depui ceva in cont ca sa-ti deschizi contul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! nu cred ca este posibil.mama mi-a facut cont pentru alocatie, dar doar ea are acces la acei bani. daca esti minor, nu ai cum.imi pare rau.

| Gyuliano a răspuns:

Poti sa iti faci dupa ce ai implinit 14 ani si ai buletin. Eu am la Raiffeisen. Mi se par cei mai buni. E vb de visa electron ...se poate folosi si la cumparaturi internationale. Se plateste cam 39 de lei pe an pentru intretinere. Si se poate verifica de acasa contul bancar fara a plati ceva.

| LittleAngel_7794 a răspuns:

Buna!

Da iti poti face un cont bancar, dar trebuie sa semneze si parintele, deoarece nu estimajor. Poti sa-ti faci un cont bancar la BCR si poti sa pui deexemplu in fiecare luna cate 100RON, dar iaintetrebuie stabilit pe cati ani faci respectivul cont, sa presupunem ca pe 5 ani, dupa ce se aduna o suma in primii 2 ani ai accesul sa-l scoti, dar nu tot! Iar daca esti activ si in fiecare luna pui in acel cont bancar suma stabilita, atunci banca BCR iti va face o asa zisa oferta si vei primi in plus 4.5% bani. Daca doamne fereste se intampla ceva cu parintii tai, atunci banca va plati in fiecare luna acei 100 RON in timp de 5 ani sau cati ani mai sunt ramasi.

Sper ca te-am ajutat! Pentru mai multe informatii du-te la o banca BCR si intereseaza-te!

| maryan_8024 a răspuns:

Da sunt minor si am cardul meu de 2 ani de la 15 ani si poti sa-l faci si fara parinti la banca transilvania acololam facut eu crede-ma

| Boșteoglivia a răspuns (pentru MuñequitaLoka):

Te-a costat vreun ban?

| Navigator69 a răspuns:

Da poți