Nu am eu card dar au ai mei in fine, stiu ca se procedeaza in felul urmator :acum scoti bani si ii pui inapoi in 2 luni fara dobanda. Daca nu ii pui incep sa te sune ei odata la cateva zile sunt stress rau!
Cel mai bine mergi pana acolo, vezi cat ai de plata si plateste
Pt ca cei de la Flanco au stiut bine sa isi vanda marfa: au spus ca retrag o suma de bani, o depun inapoi pe card si a 2a zi pot sa o retrag. Mare teapa, oricum nu sunt singura care m-am incurcat cu acestia si cred ca pe viata, reclamatiile sunt cu miile pe internet de la oameni agasati de acestia! Camatari in toata regula!
Iti mai vine sa platesti, cand depui o suma mare si cand suni ai aceeasi suma de achitat de cativa ani? Am auzit ca cineva a sunat a intrebat ce suma mai are platit si a achitat si peste 2 ani s-a trecit ca mai are de platit peste 3000lei! Mai degraba fac un credit la o banca, achit cat spun ei si scap de ei. Macar la banca am o suma lunara fixa si termin de achitat in timpul mentionat de ei. Eu nici nu am mai retras bani de pe cardul ala, chiar mi-au trimis si alt card dar nu l-am activat de cativa ani!