| lisann a întrebat:

​Bună tuturor,recent am făcut un test-online în care la sfârșit primești un plan de dietă si exerciții ajustate după propria identitate și parametrii corporali.E clar că e cu plată, însă s-a menționat că plătești numai odată și e valabil doar o lună. Respectiv, cumpăr aceast plan la reducere cu 19$,m-am adresat operatorilor de la BetterMe ca să mă asigur dacă nu sunt probleme,ei au spus că plăți pe viitor nu vor mai fi și că planul dat e valabil doar o luna si atât. Uitati ca a trecut deja o luna si din contul meu bancar s-a extras din nou aceeasi suma,i-am contactat astept raspunsul,dar pe toata perioada asta cat am mai vorbit cu ei, nu imi dadeau un raspuns concret.Ce sa fac, la cine sa apelez?

5 răspunsuri:
| Digikey a răspuns:

Ideea este sa te lase fara bani de mancare ca sa slabesti mai repede.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai la ei in primul rand. Daca nu, ar trebui sa renunti la acel plan si gata. Se gasesc oricum pe internet multe astfel de programe.
Dar ei ar trebui sa iti dea banii inapoi.

| lisann explică (pentru DoarBogdan):

Am discutat cu ei si mi-au spus ca e one-time payment, si pe viitor nu va trebui sa mai achit

| Digikey a răspuns:

Cant o sa-ti ia si a 7 -a oara bani de pe card poate te prinzi si tu ca este teapa.

| lisann explică (pentru Digikey):

Prima gluma a fost mai amuzanta decat asta