| Nicoletttaaaqqq a întrebat:

Buna
Va rog raspuns urgent dau fundă!
Am o problema, o nelămurire
Am facut in noiembrie un credit la credius in valoare de 2000 de lei pe 12 luni
Am achitat 3 rate, iar acum am intrat in cont sa vad daca a fost acceptata plata pentru a 3 a rata si mi-a aparut urmatorul mesaj:
Contractul de credit **** a fost cesionat catre Finopro IFN S.A
Ce inseamna acest lucru? Adica a fost cesionat ce se intampla Nu am primit nicio notificare absolut nimic daca nu intram in cont nu vedeam... iar peste tot la detaliile contului apare ca fiind contract inchis.

5 răspunsuri:
| ventogtx22 a răspuns:

Inseamna ca, contractul tau de credit a fost vandut catre Finopro, companie ce se ocupa de recuperarea de creante. Ai facut creditul in Noiembrie 2024? Cand ai facut prima plata? In mod normal un credit se poate cesiona dupa cel putin 3 luni de intarziere, iar de cele mai multe ori il lasa mai mult doar pentru a aduna dobanda, dar nu sa treaca perioada de trei ani cand creditul devine mai greu de recuperat.

| Nicoletttaaaqqq explică (pentru ventogtx22):

Prima plata a fost in decembrie. Ideea este ca nu am avut întârzieri am platit inclusiv luna aceasta... adica nu inteleg de ce se transfera la recuperare daca eu am platit lunar si nu fost întârzieri

| Violleta2022 a răspuns:

Cum ai platit ratele?
Din mana cu cash, sau prin transfer bancar?
Ai pus referinta la plata: numele tau sau numarul de contract?
Ai pastrat chitantele?

| gllopel a răspuns:

Sigur ai platit in contul tau? Nu ai gresit nimic?
Nu stiu cine sunt Credius astia, dar ar fi bine sa treci urgent pe la sediul lor sa lamuresti problema. Cu toate dovezile platilor.

Bula
| Bula a răspuns:

Contacteaza urgent Credius, pentru lamuriri!
Du cu tine si dovezile platilor facute de tine!