Curierii sunt si astia oameni, cu bune si rele. Unii sunt niste nemernici, altii sunt foarte ok. Eu de obicei cand pot cobor pana in strada, chiar si la 50-100 de metri distanta de bloc, ca sa ajut omul. Nu las spaga, dar mi se pare de bun-simt sa il ajut ca sa isi faca treaba mai repede. Stau la etajul 4, si mi se pare de neam prost sa pretind a mi se face livrarea la usa, daca nu e cumva ceva special gen masina de spalat, unde prefer sa se faca livrarea la usa dar, si in acel caz (care a avut loc acum cateva luni), am coborit pana jos si l-am ajutat pe sofer, care era singur si desi avea o scula desteapta de urcat scarile, s-ar fi descurcat mai greu fara o mina de ajutor.
Interactionez de vreo 2-3 ori pe saptaman cu curierii. Pot spune ca nu a avut niciodata o problema. Bine in general sunt si aceeasi oameni perioade lungi. toti urca, toti suna, toti dau buna ziua.
bineinteles, si eu cand comand ceva incer sa fiu acasa sa nu complic lucrurile inutil.
Am avut o singură problemă cu un curier de la Cargus, care mi-a făcut scandal la telefon pe motiv că numărul casei ar fi fost greșit și că trebuie să se întoarcă pentru a-mi aduce coletul, făcându-mi scandal și când a sosit.
Dar a făcut ciocul mic când i-am atras atenția că numărul era, de fapt, corect.
Trebuia să- faci reclamații, direct!
Care-i problema, asta e, trebuia să facă gât la ăia care au trecut greșit adresa/ sau au uitat; dar, și de ar fi fost așa sau oricum ar-fi fost, nu avea nici un drept cu o astfel de atitudine!
Te salut Salontanule, probabil tu ai cumpărat de-pe eMAG, și atunci da, se-nțelege!
Da, dar sunt mai multe magazine care folosesc Samday si EasyBox care este al lor.
Poftim...ce Homoraciu Ghe Vale!
...
Lasă miștourile Bubico că, eu vorbesc serios!
Stau în unul din cele mai mari orașe din România, nu în vreun sat, așa că... scutește-mă că, nu are cum să găsească adresa!
Cu excepția doar dacă nu a-fost notată bine de expeditori!
( Nu în cazul + meu! )
Bubico, nu mai încuraja bacșișăreala + că faci rău în felul îsta; î-i strici ca-pe doctori + care nu-și mai fac treaba așa + cum li-se cere dacă nu le-arunci ceva!
Crede-mă!
Bacșișul trebuie să rămână doar la restaurant și atât!
Cine dă bacșis și-n altă parte înseamnă + că, are prea mulți bani și nu are ce face cu ei!
Telefoane am dat; da unde, la cei de la care am achiziționat produsul?
Pe ei nu-i interesează, atâta timp + cât au vânzări!
La dispeceratul firmei nu răspunde nimeni, te pune să aștepți mult și bine!
Corect, Salontane. Si eu procedez la fel. Mai ales ca intre orele 7 si 17 nu sunt acasa. Am unul la 50 de metri de blocul meu.