| DRLLL a întrebat:

Vreau sa fiu freelancer. Cum facturez avand in vedere ca activitatea mea este doar online si nu trebuie sa dau bonuri in mana? Ce program recomandati?

8 răspunsuri:
| DataScience a răspuns:

Nu stiu cum functioneaza cand nu folosesti platforme, dar cand lucrezi pe freelancer exista facturi? Eu tin minte ca nu, treaba asta ar trebui sa functioneze pe "incredere" cand declari declaratia unica de venituri la parazitul numit stat. Si doar daca ai pfa/srl sa oferi bonuri. Acum poate vin si altii cu raspunsuri mai concrete ca sunt si eu curios.

| sierra1 a răspuns:

Lumea-ți răspunde, tu reacție zero - de bonton ar fi să zici și tu un "merci" când și când, ce zici?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cineva te plătește online, în contul tău bancar. Facturi transmiți tot online.

| DRLLL explică (pentru sadrian46):

Si am nevoie de un program de facturare? Sau e legal orice model de factura gasesc in limba engleza?

| DRLLL explică (pentru sierra1):

Ce reactie sa am cand nu mi se ofera niciun raspuns concret si nici nu am timp sa stau toata ziua ca tine pe TPU?

| DRLLL explică (pentru sierra1):

Esti cel mai tampit user pe care l-am vazut pe site-ul asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru DRLLL):

Să înțelegi că TPU este aici ca să te ajute, dar nu este nimeni obligat să stea la dispoziția ta pentru asta.

| sierra1 a răspuns (pentru DRLLL):

Ia uită-te la tine in familie, o să te iei cu mâinile de cap dar n-o să recunoști asta!