| elisssssa a întrebat:

Buna vreau si eu sa imi deschid un salon de masaj erotic care ar fi cea mai buna zona din Bucuresti in care sa investesc? si cateva idei va rog sunt dispusa sa si platesc pentru o idee buna si as dori sa inchiriez ceva in aceea zona va rog ajutati.ma

Răspuns Câştigător
| newparts a răspuns:

Ca si vad comercial de profil cel mai indicat ar fi centrul vechi avand ca si targhet si turistii straini...acum pentru chirie urmareste mica publicitate sectiunea dau in chirie. multa bafta

6 răspunsuri:
| elisssssa explică (pentru newparts):

Mie imi trebuie un apartament sa inchiriez ....asa m.am gandit si eu ca centrul vezhi ar fi cel imi bun happymersi pentru raspuns

| Sebasteano a răspuns:

Cel mai bine ar fi in centrul vezhi anuntama cand il gati ca vreau sa vin sa il incerc sa vad cat de bun ii...dar sa aduci fete frumioase nu babe happy

| newparts a răspuns (pentru elisssssa):

Pai in cazul asta da anunt de genu caut chirie in centrul vechi si zici ce doresti plus zici si cat oferi s-ar putea sa gasesti sau urmaresti imobiliarele...

| elisssssa explică (pentru newparts):

Am cautat toata ziua dar nu gasesc nimichappyzona este foarte cautata si nu prea sunt oferte de chirie plus ca trebuie sa fie parter sau etajul 1 fara paza vedere stradala utilat mobilat etchappy

| newparts a răspuns (pentru elisssssa):

Pai asta iti ziceam sa pui anunturi cum ca inchiriezi in zona si cand se elibereaza ceva proprietarii intra in stres si cauta sa-l dea repede acum ca ai cautat o zi nu e suficient ai rabdare si in cateva zile gasesti exact cum iti doresti dar incearca cu anuntul pe on line si presa scrisa si o sa ai noroc si treci in anunt exact cum iti doresti sa fie locuinta si chiria ce esti dispusa sa o platesti in 2-3 zile o sa ai chiria... multa bafta

| elisssssa explică (pentru Sebasteano):

Uite id.ul meu aneli_aneli2010 tongue