Nu e neaparat teapa dar Primești sarcini sa faci comenzi si daca comanda depășește soldul trebuie sa depui tu bani, adică trebuie sa cumperi criptomonede(usdt) și sa ii depui in contul lor. Dacă nu depui bani la timp îți scade din punctaj și in caz ca ai apucat sa trimiti usdt la ei și nu ți-ai terminat sarcinile îți poate bloca contul și pierzi toți bani. Iar dacă termini sarcinile in acea zi in care le-ai început la final îți poți retrage bani. E riscant, părerea mea este sa nu va băgați in așa ceva.
Mulțumesc frumos de răspuns. Pe mine m-au dat înapoi în momentul în care eu am făcut comenzile pe contul persoanei cu care am luat legătura pentru a învăța și câștigă 25% din profit. până aici totul ok. M-am pus sa îmi fac cont pe bybit și îmi zicea sa i trimis capturi de ecran cu înregistrarea contului cu identitatea mea și după captura de ecran cu pagina principală a contului și nu am înțeles de ce...
Da asta este politica lor. Dar va rog sa fiți atenți când va faceți cont au termeni și condiții foarte greu de îndeplinit sa nu Rămâneți in paguba ca trebuie sa depuneți banii și dacă vreți sa ii scoateți ce ii peste 600 lei trebuie sa le plătiți impozit 10 la suta și nu ma bagă bani numai după ce plătiți impozitul
Buna.Ai lucrat cu ei? Ai retras sume mari? Intreb ca sa știu dacă poți retrage și sume mari
Adică dacă ai peste 10000 de lei de retras prima data plătești comisionul apoi retragi? Pai faci mai multe retrageri de 590 lei până ajungi la suma dorita, sau nu îți dă voie sa faci așa?
Nu, nu poți face asta. Și o sa îți tot ceara taxe peste taxe pentru a-ți termina misiunile. Eu nu am reușit sa scot de la ei decât 132 usdt adică 580 lei și pe urma nu mi-au mai dat voie sa scot. Mi-au tot cerut taxe peste taxe și am renuntat
Îmi cer scuze dar nu înțeleg ce înseamnă taxe peste taxe? Eu am de scos de la ei 12000 USDT și voiam să știu la ce taxe mă astept
In afara de impozit și taxa de portofel(cât este taxa pentru portofel?)ce alte taxe au mai cerut? Mulțumesc frumos pentru raspunsuri
Buna ziua! Mi-am făcut și eu cont pe platformă, am făcut comenzi, dar de când am contul pe minus, nu reușesc să depun bani pe platformă.Mă poate ajuta cineva?
Părerea mea sincera este sa nu depui nimic și sa ieși din aceasta platforma. Și eu am fost in situația asta și am depus bani și acum nu îmi mai pot retrage banii pentru ca îmi tot cer taxe. Este hotărârea ta.
Buna seara! Sunt in aceeași situație. Eu am reușit sa scot 1300 lei (315 usdt) după 2 zile, femeia de pe contul căruia am primit nr de invitație m-a contactat a 3 a zi pentru a intra pe contul ei pentru a face iar sarcinile de pe contul ei, am intrat, le-am facut și am primit comisionul, dar când sa intru pe contul meu deja de la a 2a sarcina mi-a tot venit fond insuficient pana la urma am facut sarcinile, dar nu ma lasă sa scot banii. Am plătit și taxa de scădere a punctajului 25%, am plătit și taxa de impozit și taxa de portofel și acum iar mi- a scăzut punctajul deoarece comerciantul mi-a tot facut plângeri. Am încercat sa contactez femeia respectiva care susținea ca este o romanca plecată in Germania și mi-a zis ca este in spital ca a avut un accident și dacă vreau sa îmi recuperez banii sa îndeplinesc toate sarcinile care mi le cere serviciul clienți. Eu nu mai vreau sa depun banii aici, deja am depus mulți. Va rog dacă va puteți retrage banii sa ma anuntati. Eu am blocați deja acolo 14000 usdt și îmi mai cer sa platesc iar 10% din suma pentru a-mi urca punctajul Iar de la 90 la 100. Va rog sa ma anuntați dacă reușiți sa va scoateți toți bani. Multumesc și scuzați romanul!
Din cate am inteles eu v-a trimis iar de la inceput alți bani, alte pierderi, alte țepe. Eu sunt la taxa de portofel de 400 usdt, bineînțeles ca nu o voi mai plăti mai ales după ce ați spus Dvs ca iarăși v-ați întors la scăderea punctajului. Multumesc!
Eu momentan am contul blocat pentru va am făcut prea multe tranzacții într-o zi.Agentul care mi-a trimis invitația mi-a spus sa cer de la serviciu clienți o amânare de sarcina pentru 7 zile.Astept sa îmi deblocheze contul de revolut pentru a îndeplini ultima sarcina și pentru a vedea dacă îmi pot recupera banii. Daca nu reușesc să îi scot voi face demersuri legale pentru a îmi recupera banii
Este o escrocherie și nu vă mai recuperați banii niciodată chiar dacă faceți demersurile legale… opriți-vă aici și nu mai depuneți bani.
Nu am plătit impozit pentru cei 315 usdt mi i-au pus pur și simplu pe Revolut asta mi-a și dat încredere sa continui. Cât despre impozit, eu am ajuns la 14040 mai exact după plătirea impozitului și taxei de portofel aveam 12400 și am plătit impozit 1240 mi s-a actualizat suma pe platforma la 13640 și am dat sa scot banii și nu mi-au intrat in cont, când am întrebat serviciul clienți au spus ca portofelul meu este in pericol și trebuie sa platesc taxa de protecție de 400 și din disperarea mare am mai plătit și aia după câteva zile 5 mai exact deoarece nu avem in ziua aia banii și iar mi s-a actualizat contul. De data asta am vrut ca scot doar 2000 usdt am zis sa încerc mai puțin nu m-a lăsat. Am întrebat la serviciul clienți și mi-au zis ca iar mi-a scăzut punctajul cu 10% și îmi cer încă 1420 usdt pentru a-mi mari punctajul.
Da și mie mi se întâmpla asta deoarece îmi intra Prea mulți bani și trimiteam prea mulți bani de exemplu când am plătit impozitul i-am plătit in 2 transe deoarece portofelul care l-am plătit avea limite. Deci de la început și cei de la Revolut m-au avertizat ca poate fii o escrocherie și mi-au tot pus întrebări de alea de securitate și eu mi-am dat acordul. Da cu recuperarea legala cred ca este ultima soluție pentru ca ei ne vor tot cere bani încontinuu. Totuși dacă Reușești ceva anunța!
Pai trebuie sa fie o soluție sa ne recuperăm banii, am băgat o grămadă de bani.Ma gândesc că dacă e o escrocherie autoritățile trebuie să facă ceva
Întreb dacă a-ti platit din nou dv pentru că am văzut că a-ți spus că v-au scăzut din cei 14000 USDT pe care îi aveați pe platforma și nu am înțeles de ce v-au scăzut daca dv a-ți achitat taxele din banii dv.Multumesc și îmi cer scuze pentru că va pun atâtea întrebări dar vreau sa știu dacă mai am vreo speranță de a îmi recupera banii depusi
Nu e nici o problema, avem aceeași problema și va răspuns cu drag. Pai nu mi-au scăzut am ajuns la cei 14000 după ce am plătit toate taxele astea mi s-a tot actualizat suma. Înainte de taxa de impozit de cea de portofel aveam 12400 și după ce am plătit aceste taxe am ajuns exact la 14040 adică am, plătit taxa de impozit 1240 și taxa de portofel 400 și cu aceste taxe am ajuns la suma asta. Aceste 2 taxe au fost dupa ce mi-am mărit punctajul și acum dupa toate astea iar mi-a scăzut punctajul la 90 de la 100
Încă nu mi l-am deblocat, cei de la Chat Revolut mi-au zis ca ei considera ca am Fost victima unei fraude deoarece am facut multe tranzacții de criptomonede la portofele fără eticheta și o sa primesc in e-mail pe mail-ul înregistrat la ei pentru a-mi comunica dacă îmi deblochează contul sau mi-l închid. Încă nu am primit mail mie joi seara mi l-au blocat
Cei din România nu vor face nimic deoarece site-îl nu este facut in România, am facut de buna voie tranzacțiile și am facut verificarea portofelului pe Revolut și am declarat ca este portofelul meu la întrebări mie așa mi-au zis mie. Trebuie aflat Ip site-lui respectiv in ce țara este s-a.m.d. In concluzie ce au vrut sa îmi zică pe românește este ca mi-am facut-o cu mâna mea si nu o sa îmi recuperez banii. Eu asta am inteles
Buna ziua.Mie mi-au trimis cei de la revolut mail că în 60 de zile îmi vor închide contul.Cu poliția nu rezolvam nimic insa avem o șansă, am descoperit pe internet DNSC securitatea cibernetică in România, am sunat la ei dar nu mi-a răspuns nimeni, am văzut pe site că au program de la 9 la 18, o sa sun dimineața sa le spun problema și să văd ce răspuns o sa primesc
Eu i-am schimbat parolele de acces al contului ei pe care m-a pus sa ma familiarizez cu sarcinile
De când ați postat comm cu DNSC eu tot încerc sa sun pe nr de pe site-ul lor dar nu Răspunde nimeni, la Dvs v-au răspuns si am sunat in timpul lor de program. Multumesc!
Buna ziua! Încercați sa Trimiteți un mail la adresa de pe site-ul lor, eu așa am facut și am primit răspuns ca mail s-a înregistrat și ma vor contacta in cel mai scurt timp acum aștept!
Buna seara! Dv ați încercat sa declarați/raportați drept frauda transferurile care le-ați facut pe platforma la Revolut! Eu am facut și au spus ca nu ma pot ajuta mai departe cu ancheta deoarece la acele portofele am declarat ca sunt portofelele mele când mi-au pus întrebările de SEcuritatea. Ați încercat, dacă ați încercat la dv ce v-au spus? Multumesc!
Poți încerca pe bybit dacă nu ai restrictie pe el sa scoți și dacă ai restrictie trimiți documentele pentru a-ți ridica restructia în 2 - 3 zile, dacă nu merge nici asa pe revolut în fiecare zi câte 2000 de usdt, dacă finalizarea nu merge pe revolut îți faci alt cont de revolut pana va merge nu scoți toată suma ca îți blochează contul, dacă nu merge nici asa iar bybit nu Rodica restictia folosești un act de identitate a cuiva din familie și retragi toată suma odată
Buna.Sunt blocați pe platforma online pe care i-am depus. Citiți despre ce este vorba. Am un instructor dar acel instructor îmi spune sa platesc taxa pentru a-mi recupera banii altfel nu îmi voi recupera banii. Deci acea platforma nu îmi transfera banii pe contul meu Revolut, îmi tot cer alți banii.
Bună da am încercat eu, am făcut raport chiar aseară și eu mi-am dat acordul de a trimite 14000 de lei, dar am demonstrat ca am fost îndrumata am pus toate dovezile cu doamna care se da drept o româncă din Germania și de fapt este cineva ascuns după un calculator cafe fraieresc oamenii care vor sa lucreze și mi-a zis cei de la revolut ca fac tot posibilul sa îmi recupereze fondurile și dacă le recuperează o sa le trimită în contul meu înapoi
Bună, am depus prima data 200 de lei după care am scos 120USDT atat după care mi-a tot venit comenzi de parchet și nu am putut scoate absolut nimic, părerea mea site sa numai depuneți chiar de va promite ca poate sa va ajute sa retrageți vreo suma nu e adevărat, eu una am rămas blocata la ei cu 15000 de USDT după ce nu am mai depus încă 12000 de lei pe care ii cerea sa ii mai depun pentru a.mi duce misiunea la capăt ca să retrag și m-am lăsat bătută ca deja am depus 27000 de lei, am fost la politie, am făcut contestație de frauda pe revoulut, oricum banii nu ii mai pot recupera ca deja sunt scoși de ei, sper sa luați în calcul toate părerile de aici și optiti-va la timp.
Nu suna nimic ireal, dacă nu ne crezi poți încerca și tu și o sa ajungi sa ne dai dreptate, chiar dacă nu vreau sa mai pățească nimeni asta și sa ia toată lumea care vad aceste păreri în considerare, te pune sa depui, sarcinile de pachet nu îți vin ultimele, poate sa îți vina una după alta pana finalizezi 38/38 de sarcini și cu sume numai de 10000 și ceva de lei asa pana când îți duci cele 38/38 sarcini la bun final, asta ar însemna să pierzi sume enorm de mari chiar și 100000 de lei și sa îți lase contul pe - ca la un moment dat nu poți face retrageri mai mari de 200 de USDT pe zi, la ce depășește de 200de USDT îți ia comisioane pana ajungi sa ramai cu nimic asa ca nu e nimic ireal, sper sa nu faci aceeași greșeală ca a mea sau ca restul oamenilor care și au spus părerea pentru a nu mai fii și alții ca noi!
Aa și încă ceva te face sa crezi ca iti poti recupera banii, depui bani ca să îi recâștigi inapoi pe cei pe care tu i ai băgat, chiar dacă tu ti ai îndeplinit sarcinile la un moment dat îți spune ca nu poți retrage pentru ca bybit sau revoult îți restricționează cardul sau contul pentru sumele astea mari și te amână cu retragerea de pe o zi pe alta pana îți spune sa mai faci câteva sarcini pentru un comision mai mare și iar îți dă comenzi de pachet ca să ramai pe - sa nu poți retrage bani, asa ca chiar de va îndepliniți sarcinile la timp încercati sa retrageți pe zi măcar 200 de USDT poate asa reușiți zilnic sa retrageți numai începeți alte sarcini pana nu va retrageți bani, eu nu am făcut asta și asa am rămas în pierdere de bani, chiar de ajungeam sa fac retrageri mari nu îmi dădea voie pana nu plăteam 10% din comision adică nu rămâneam nici cu banii pe care i am băgat, aveți grija și nu continuați!
Da așa e nimeni nu crede pana nu e pățit, sper sa nu se mai lase nimeni prostit de aceasta platforma.Am facut o prostie mare sper sa ne putem recupera banii. Am citit ca ați facut plangere la DIICOT. Îmi puteți spune cum ați facut plângerea și dacă ați primit ceva răspuns de la ei va rog? Multumesc
Cu mare drag va răspund, am fost la secția de politie și am zis ca vreau sa fac o plângere la Diicot, momentan nu am primit niciun răspuns, e greu de găsit aceste persoane sau aceasta companie care nici nu exista, nu sunt șanse se ne mai recuperam banii deloc în niciun fel, asta e rămâne decât sa ne încurajăm noi și sa trecem peste necazul asta și greșeală asta mare, sa nu ne mai punem încrederea în nimeni mai ales când vine vorba de bani
Ați reușit ceva? În ce stadiu ați rămas? Sunt în aceeași situația cu dvs.
Sunt în aceeași situația cu dvs. ați reușit să faceți ceva sau ați rămas cu suma de bani blocată?
Deocamdată nu am rezolvat nimic.Cand o sa am noutăți o sa vă anunț cu drag.Dv cati bani aveți blocați pe platforma?
Nu am rezolvat nimic încă am tot facut plângeri, am facut la Revolut ca am fost fraudată si nimic toți mi-au spus ca e forte greu de urmărit chiar imposibil acele portofele, iar nr de telefoane toate care au legătura cu platforma asta sunt conectate la un netcaffe care este imposibil de detectat pentru ca își tot schimba locul și Ip-ul
Buna ziua! Am primit eu răspuns de la Revolut, au zis ca este imposibil sa îmi recupereze banii momentan pentru ca bani au fost scoși iar portofelele de criptomonede uneori sunt imposibil de indentificat,tocmai de aia folosesc criptomonede.
Am primit și de la DNSC răspuns,răspunsul a constat in protecții Antifraudă atât.
Am mai facut la DIICOT,eu am pus toate pozele într-un plic, am scris o declarație despre ce s-a întâmplat și am trimis-o la adresa de pe site-ul lor. Am primit răspuns și răspund așa: datorită faptului ca dosarul Dvs nu prezintă destule dovezi incriminatorii,nu putem începe nici un demers împotriva acestor făptași,având rugămintea de a acumula mai multe dovezi incriminatorii.
Am trimis mail și la compania noon cea originala, mi-au răspuns ca nu au legătura cu asta și au rugămintea sa nu mai accesez acel site pentru ca este o înșelătorie care se folosește de numele lor de companie pentru a păcăli oamenii
Am trimis mail inclusiv la o firma de recuperare crypto din Budapesta,tot așa, cazul nu tine de ei, nu ma pot ajuta și metode Antifraudă.
La o firma tot așa de recuperare din Germania tot asta mi-au răspuns nu ma pot ajuta.
Am scrie incluziv in Malaezia la o companie ceva de genu ca DNSC din România.
Mi-au răspuns ca într-adevăr acest site au Date de contact malaezian, dar un hacker foarte bun poate fura un ip-u din Malaezia sau de ori unde chiar dacă este in România sau alta țara. Așa procedează fraudatorii fura ip-URI și le împraștie de la unu la altul in mai multe Colțuri și așa sunt imposibil de găsit.
Deci dragelor/gilor nu vreau sa descurajez pe nimeni și eu îmi doresc la fel de mult sa îmi recuperez banii, am încercat in modurile care le-am știut, nu am reușit.
Dacă găsiți voi o soluție va rog sa îmi Spune-ți și Mie eu nu mai am niciuna! Multumesc
Buna ziua! Si eu sunt in aceași situație si am luat legatura cu DNSC dar mi-au spus că ei din pacate nu se ocupa cu recuperare de creante online ei se ocupa cu programe de a prevenii inselatoriile online si mi-au spus cum sa ma protezej impotriva frăudei onli e. Deci nu mai așteptați raspuns ca nu ne vor ajuta. Eu am fost si la poliție, am depus plângere cu toate pozele si nici macar nu mi-au dat nr de înregistrare, am fost la parchet si ai spus s-a trimis scrisoare către diicot cu o declarație semnată cu datele mele personale, sa atasez pozele si sa le trimit la bucurești. Zis si facut am făcut am mers la posta am trimis plicul in data de 30 septembrie si inca nimic. Cei care au zis sa fac asta au zis ca o sa imi trimita inapoi raspuns la adresă care am completat-o si o sa imi spuna daca o sa faca ceva sau nu. Cert este ca am băgat o grămadă de bani in sarcini pentru ca mi-au tot venit sarcini de pachet pe platforma, a început de la sarcina 15 prim data 55 usdt am depus banii am terminat sarcina mi-am scos bani 250 usdt pe urma m-am logat cu contul indrumatoarei am primit comisionul si pe contul meu la a 2 zi deja mi-a venit sarcini de pachet de la sarcina 9/38 era 700 usdt nu aveam bani atunci a depus idrumatoarea 700 usdt apoi iarăși la sarcina 11/38 sarcina pachet de 1355 usdt nu aveam bani si a depus indrumatoarea iarăși 900 usdt si eu 455 usdt dar după câteva săptămâni, pe urma iarăși la 37/38 sarcina de 2450 usdt disperat sa imi recuperez bani am făcut pe dracu in 4 si am făcut rost de 5000 lei adica 1120 usdt(nu intrebati cum ca imi vine sa ma arunc in dunăre cand ma gandesc ce prost am fost) a mai depus indrumatoarea 400 usdt si eu iarăși diferenta după o săptămână toate ok pana aici sarcini îndeplinite, dau sa scot bani imi tot spun ca bani vor ajunge in 5-30 min, bani nu au ajuns cand am scris la serviciu clienti mi-au zis ca mi-a scăzut punctajul cu 2% si aveam 2 m de a creste 5 sarcini sau sa plătesc 2% din suma am plătit 2% unde la la 100 usdt si am dat sa scot bani mi-au spus că trebuie sa plătesc impozit de 10% 470usdt atunci mi-am dat seama total ca e o prosteala si le-am zis asta si indrumatoarei si serviciu clienti. Cei de la serviciu clienti au zis ca asta este ultima sarcina si imi recuperez banii, am inaintat la indrumatoare sa ma ajute si a depus ea 370 usdt si eu 100 pentru impozit. Am dat sa scot bani si mi-au cerut taxa de portofel 400 nu am platit si nu voi mai plati nimic. Acum indrumatoare imi cere bani inapoi si ma tot streseze sa plătesc dacă vreau să scot bani. eu am facut făpturi de ecran si am blocat-o pe watz app pe platforma nu am mai intrat. Scuzati romanul dar am vrut să vă spun situatia mea si sa nu mai depuneti bani pe aceasta platforma ca este o înșelătorie mare. Si cu cat băgați mai multi bani cu atata va vor cere mai multe taxe sa vii recuperați si este o vrajeala ca nu primiti nimic inapoi.
Nu ați facut mare lucru pentru ca o sa își facă alt cont de le alt număr Si va continua așa. Eu mi-am pus adresa de portofel după câteva zile a mea pe contul Ei dar când am intrat din nou deja și-a pus-o iar pe aia care era. Eu ma gândeam sa intru pe contul ei sa fac sarcini și poate îmi voi recupera ceva bani dacă ii da ceva comisioane dar nu am vrut sa intru in alte baiuri știu eu ce e acolo. Am mai inteles ca cum le-am trimis capturi cu contul nostru de pe platforma pot invita alți oameni sa se logheze cu codul nostru de invitație sper sa nu mai cada nimeni in capcana asta
Doamna/domnule Draga nu e nimic ireal credeți ca sunt in aceeași situație ai băgat banii, i-ai transferat de buna voie doar ca sa nu ii ai. La început pentru a câștiga bani mai mulți și pe urma din disperarea de ai recupera. Astea sunt înșelăciunile online și noi uni din păcate am picat in plasa lor. Și da este posibil așa ceva, va spun ca sunt pățit și nimeni nu te ajuta sa ți recuperezi ba te mai și iau in ras. Asta este situatia. Deci dacă nu sunteți pățit/a e ușor de vorbit. Toate cele bune.
Eu mă gândeam să cer părerea unui avocat sau chiar unui hacker(mă gândesc că el poate depista ip-ul)Eu am fost băgată intr-un grup de al lor pe wattsap(un grup de 34 de persoane)Am sunat la fiecare număr din acel grup și toate sunt închise când sun.La.unele numere îmi spune abonatul nu poate fi contactat in limba Romana la alte pe alte limbi Spaniola, germana, croata și franceză.Am ajuns la concluzia că rețeaua asta de înșelăciune este compusă din mai multi oameni și sunt organizați în așa fel încât să înșele cat mai multa lume
Da așa e nici un număr nu suna de pe grup.nici la mine. Și cu avocații dati bani degeaba nu va ajuta cu nimic doar va iau banii, avocații va trimit la parchet sa faceți plangere cu el alți bani alta distracție.
Cât despre hackeri eu am apelat la un it foarte bun și a facut un cont cu nr de invitație al indrumatoarei mele și la nr de telefon a băgat 10 cifre la nimereala cu prefixul de țara 49 și a creat contul dar nu te lasă sa faci nimic pe el scrie fonduri insuficiente și a scris la serviciu clienți și i-a zis ca trebuie sa se logheze la contul cu care a creat invitatia sa facă sarcinile și sa primească comisionul de echipa.
A încercat prin Whois sa afle Ip-ul site-ul dar este privat, ceea ce înseamnă ca site-ul este facut intru-un centru așa numit caffeinternet și chiar dacă ai afla Ip-ul nu poți lua la răspundere caffeinternetul pentru asta. Trebuie sa se afle persoana, cu siguranta nu a creat site-ul din confortul casei lui ci dintr-o locație caffeinternet.
Dacă era ok site-ul nu puteai sa te loghezi cu 10 numere scrise la întâmplare. E imposibil de depistat persoanele care fac asta deoarece și pe watapp se conectează tot Prin wifi de la cv locație cu siguranta nu își folosesc datele mobile și nici wifi din propria locuința.
Portofelele de crypto sunt imposibil de urmărit deoarece sunt portofele fără eticheta gen nu au IBAN ca la banca sa afli persoana după IBAN la banca, și de exemplu eu la o Tranzacție am declarat ca este portofelul meu și când am încercat sa fac o Tranzacție pe portofelul ăla îmi apare numele meu.
Deci posibil ca acel portofel care l-am declarat sa mai fie folosit pentru a păcăli alți oameni.
Credeți-ma ca in decursul acestui timp am încercat foarte multe modalități de a-mi recupera banii dar ma tot dau de ziduri cu este imposibil si foarte greu, facem tot ce tine de noi șamd.
Și uite așa de pe 22 August ma tot lupt sa îmi recuperez bani și nimic.
Buna ziua! Dacă găsiți o soluție anuntați, eu nu am găsit încă din data de 14 August ma lupt cu morile de vânt, plângeri peste plângeri unde am știut și unde am fost sfătuită,trimisa dintr-o parte in alta.
Plangere la poliție,DIICOT,parchet, DNSC, avocați, it-STi, chiar și firme de recuperate crypto care mi-am zis ca portofelele unde am facut tranzacțiile sunt private și securizate și apar ca portofele de "servici" adică un loc de munca unde am depus bani pentru a câștiga comisioane, unele portofele in care am facut tranzacțiile apar inițialele numelui meu, ca na am declarat la Revolut ca este un portofel de-a meu. Ceilalți încă fac investigații pe codul penal de săvârșirea infracțiunii de săvârșirii infracțiunii de frauda și înșelătorie online și uite așa nimic concret de la nimeni.
Am intrat aici in speranța ca voi găsi alte solutii decât cele pe care le-am încercat dar din păcate văd ca Toți ne batem de aceasta problema, imposibilitatea de a ne recupera banii.
Oare chiar sa fie imposibil sa ne recuperam banii? Totuși sunt foarte mulți bani adunați de la toti.
Ii spuneam celor de la poliție ca acesti bani au ajuns undeva și trebuie sa poată fii urmăriți pentru ca is mulți bani și au zis ca da dacă erau depuși le un IBAN dar portofele de crypto sunt aproape neurmaribile.
Pana acum asa sta situatia, nimeni nu mi-a dat sperante ca imi voi recupera bani. Nu mai stiu unde sa apelez si ce se mai fac nimeni nu face nimic.
Important de acum înainte este sa fim bine tare cu psihicul sa nu cedăm. Nu stiu dvs cum ati facut rost de bani dar va asigur ca unele persoane si-au facut datorii la banci in disperarea de a-si recupera banii care deja i-au pierdut. Am uitat sa zic ca cei de la revolut mi-au inchis ancheta de fraudă din imposibilitatea de a-mi recupera banii. Daca aflați o soluție m-as bucura sa va recuperați banii, Eu inca nu am aflat-o
Buna seara! Ieri dimineață am primit un plic acasa in care scria despre plângerea mea si in ce stadiu a ajuns,multe detalii, legi in acel plic dar ce mi-a atras atenția si m-a facut ca azi sa merg personal cu plicul la poliție sa imi explice. La sfarsit scria:" organele competente au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.
Dacă organele competente au nevoie conform legii de alte dovezi incriminatorii veti fii contactat in toate formele prevăzute de lege pentru a aduce în fața procurorului de caz( daca dosarul v-a fii clasat parchetului)"
Am fost la ei si am intrat într-un birou cu un domn comisar, i-am arătat plicul, l-am rugat sa imi explice deoarece nu scrie impotriva cui a fost deschis dosar penal si ce mai scrie acolo.
Mi-a zis" Doamna nu s-a deschis dosar penal nimănui deoarece nu avem asupra cui sa deschidem dosar penal, s-a deschis o anchetă si daca se va afla persoane se vor deschide dosare penale si vor fii pedepsite conform codului penal al înșelătoriei online care se pedepsește intre 2 si 7 ani de închisoare.
Cat despre recuperarea creantei dvs o s-o recuperați odată cu prinderea faptasului, după terminarea anchetei in cazul prinderii faptasului si la finalul ridicarii de sechestru adupra bunurilor optinute de faptas din aceste înșelătorii.
Stati linistită că va anunțam in termen de 30 zile daca apar alte schimbări anchetei si daca mai avem nevoie de ceva de la dvs. Alții au avut pagube din înșelătorii online de 90.000 lei si la prinderea faptasului si-a recuperat 90%din din inselatorie"
Am venit mai nedumerită de acolo mai cv ca înainte.
Cu plăcere o sa va informez pas cu pas ce răspunsuri primesc.
Mi-au mai spus ca in ancheta care au facut-o pana acum au descoperit ca aceste lucruri sunt făcute de o inteligenta artificiala,deci practic noi nu am vorbit direct cu o persoana ci cu o inteligenta artificiala gen robot si asta face mai greu prinderea celor care au creat aceasta inteligenta artificiala. Important acum este: sa nu ne mai conectam pe platforma, sa nu mai scriem către acele numele de pe watapp este foarte greu.
Din câte am văzut si lor net apar noi cazuri zi de zi cu noi platforme si oameni care cad in capcana. Internetul este plin de așa ceva. Nu m-am gândit niciodată ca eu am sa cad in așa capcana, dar după cum ii spuneam domnului de la poliție, totul părea așa de real mai ales ca in prima zi mi-au si trimis bani din acea platforma. Dar este un portofel criptat si securizat de pe care mi-au trimis bani si portofelele de crypto sunt imposibil de depistat. Acum ceea ce trebuie sa facem este sa avem răbdare, putere si nervi. Mie sincer mi-au cedat toate astea nu mai am si ma simt zi de zi vinovata pentru ceea ce am facut, ca am picat in plasa lor. Numai bine, sa auzim de bine.
Buna dimineata!
Aseară am fost blocată pe grupul de watapp al acestor infractori si indrumatoarea mea si un alt număr care a scris aseară ca isi vrea bani înapoi si a mers la poliție, era un număr de UK. Automat când a văzut mesajul administratorul grupului l-a șters si l-a blocat. Acel domn m-a contactat, a zis ca este singurul număr care a sunat de pe grup si si-a dat seama ca si eu am fost păcălită.
Mi-a zis ca el este nou in grup deoarece nu a intrat in grup numai ieri deoarece s-a descurcat si a foat toate bune cu îndrumătorul lui pana ieri când a vrut sa isi scoată bani care erau mulți 20000 usdt dar i-a zis de la serviciu clienți după ce a plătit toate taxele din care 2000 usdt impozitul l-a plătit îndrumătorul lui, si el 400 usdt pentru portofel, i-a zis de la serviciu clienți ca îndrumătorul a facut plangere ca l-a ajutat la sarcini si pana nu face dovada ca si-a plătit datoriile fata de el nu va primi bani. Îndrumătorul i-a scris doar ca isi vrea banii înapoi urgent si ori ce ii scria asta ii raspundea, ceea ce i-au facut pe cei de la poliție sa creadă ca in spate nu este o persoana sau vrea sa creadă ca el a înșelat nu ca a foat înșelat, de pe grup l-au șters si disperat a mers la poliție unde i-a mai dat un șoc si i-a zis ca dacă nu vrea sa aibă probleme cu legea din UK având acte acolo trebuie sa meargă sa declare ca a avut câstiguri din cryptomenede si sa plătească impozit pe câștig. El din August a scos undeva la 2500 usdt din platforma fără taxe, o data 1300, 500 si 700 usdt dar acum nu mai poate si a pierdut toți bani.
A facut plangere la poliție acolo, au zis ca face cercetări dar ei sunt obligați sa anunțe si fiscul de acolo deoarece a avut si câstiguri si trebuie anunțate.
Dacă nu ați apucat sa faceți poze la acel grup faceți cu toate numere de acolo si nu mai depuneți nici un ban mai ales dacă v-a ajutat cu sarcinile.
Doamnelor poveștile astea de la poliție sunt de copii mici, tot așa îmi spun si Mie. Dacă aveți posibilitatea apelați l-ai firma de avicatura va ajuta sa știți pas cu pas in ce stadiu este dosarul Dvs. Eu am încercat dar nu am ținut pasul taxa de onorariu, taxa de timbru, de fiecare data când mergi la ei le dai bani depinde între 350 si 700 onorariu doar sa se uite peste acte si sa îți spună doamna noi facem ce ne sta in putința. Si încă ceva dacă tot apelați la un avocat apelați la unul bun este biju, Stanciu si Asociați si încă un domn avocat foarte bun in România pe procese la parchet in acest domeniu Bogdan Iordache si fac consultanta online.
Buna ziua!
Da am mai primit informații, dar nimic legat de recuperarea banilor, doar legat de platforma lor si sistemul lol de operare. Am postat pas cu pas comentarii ce si cum mi s-a spus dar nimic despre recuperarea banilor. Dacă citiți comentariile care le-am postat o sa vedeți ce am mai aflat, sunt niște excrici bine puși la punct si isi schimba interfața acestei platforme o data la 2-3 luni. Prima data a fost noon.cc,noonn.com si acum sunt noonn.net.
Dacă va uitați pe platforma pe care ați fost serviciu clienți a devenit assos din ce a fost înainte.
In concluzie protformele piratate de cryptomonede sunt imposibil de spart togmai in ideea ca isi tot schimba interfața.
Am plătit 700 lei sa mi se spună doar informatile care le-am postat.
De la organele statului nu am mai primit nici un răspuns, răspunsurile aceste care le-am primit le-am primit de la o firma care se ocupa cu asta din Budapesta si am plătit dar informați care nu m-au ajutat deloc.
O zi frumoasa!
Dvs nu ați primit nici nu răspuns de la poliție? Deoarece in 30 zile după o plangere trebuie sa primiți un răspuns de la ei dacă este albă sau neagră, mergeți si întrebați la poliție, eu așa am facut am mers am întrebat la poliție acolo mi-au zis ca voi fii informata si pe urma am primit plicul despre care spuneam acasa si am mers din nou la poliție cu el sa îmi explice.
Pe dumneavoastră v-au șters din grupul de watapp al excrocilor?
Mi-a mai zis cine mi-a dat informatile astea care le ziceam ca e foarte important sa urmăresc si grupul fără sa scriu pe el, poate putem identifica ceva număr in momentul in care scrie, dar pe mine m-au șters din grup si pe indrumatoarea mea.
Este bine înseamnă ca acel grup nu mai este funcțional poate. Pe grupul pe care eram eu au scris cate comisioane primesc si ca este un job bun si cand un număr a scris ca isi vrea bani înapoi ca îndrumătorul nu ii Răspunde automat l-au șters acel număr si atunci m-au sters si pe mine si indrumatoarea mea.
A si am încercat sa sunt si pe numărul cu care a fost creat contul indrumatoarei mele stiti ca la logare mi si dat un cont cu nr de telefon si parola sa ma loghez si știți povestea dar îmi scrie număr incorect, ceea ce înseamnă ca acele 10 numere nu sunt un număr de telefon ci doar 10 numere. Si nici ea nu a mai facut alte sarcini de când nu am mai facut eu, si a scot de 2 ori bani, o data 2400 usdt si odată 3368 usdt. Si m-am uitat si la servici clienți pe contul ei si sunt doar conversațiile care le-am avut ei când am foat legată cu contul ei si de atunci nu a mai facut sarcini.
Nici grupul in care sunt eu nu a scris nimeni din 13 Septembrie si atunci au început sa scrie ca am întrebat eu de ce îmi cer taxa de portofel si am primit 4 răspunsuri ca trebuie sa îndeplinesc sarcinile pentru a-mi retrage fondurile si de atunci nimeni nimic.
Buna ziua!
Nu v-ați dat seama ca acele grupuri sunt doar excrocii in el si in fiecare grup bagă doar câte un om care sa îl prosteasca si când isi dau seama ca sunt 2 oameni pacăliți intr-un grup pe unul in scoate afara. Un grup pentru fiecare om care vor sa îl păcălească. De exemplu aici văd ca sunt mai mulți oameni pacăliți din România dar nu am in grup nici un nr de România si nu suna nici un număr. Am tot încercat sa sun pe toate numerele si numai la unul îmi vorbea in Romană abonatul nu este disponibil dar culmea ca nu are prefix de România are prefix 34.
Am fost contactata de indrumatoarea mea mai-nainte care mi-a scris:
Buna ziua!
Te anunt ca nu mai lucrez la compania pentru câștigare de comisioane NOON COMPANY.
Din cauza ta mi-au pierdut locul de munca si te rog pentru numele lui DUMNEZEU sa iti termini de îndeplinit sarcinile pentru a-mi returna banii, sunt bolnava si am nevoie de banii cu care te-am ajutat in trecut la îndeplinirea sarcinilor altfel voi face plangere împotriva ta in cadrul COMPANIEI NOON.
Am contactat si eu de pe contul meu serviciul clienți si mi-au garantat ca depunerea sumei de 400 usdt va fi suficientă pentru îndeplinirea ultimei sarcini si o sa ne putem recupera bani împreuna amândoi.
Eu nu i-am răspuns si nici nu ii voi Răspunde ca nu știu ce se ascunde is spatele acelui număr de telefon acum.
De atunci imi tot apare ca scrie un alt mesaj dar nu am mai primit nimic poate imi scrie ceva roman?
Eu i-am spus îndrumătoare mele sa mă ajute cu ultima sarcina care este in valoare de 4000 USDT dar a spus că nu poate pentru că nu are voie.Este clar că sunt toți pe aceeași mână, pe îndrumătoarea mea o cheamă Alina așa zice dar nu cred pentru că atunci când îmi scrie se observă că este text tradus.Am scris la serviciu clienți pentru a îmi anula ultima sarcina care este in valoare de 4000 USDT și mi-au spus că dacă vreau sa anuleze sarcina trebuie să plătesc 2000 USDT daune, le-am spus sa ia cei 2000 USD din banii pe care îi am pe platforma și mi-au răspuns ca nu se poateSincera sa fiu eu mi-am pierdut speranța că voi mai recupera banii. Sper sa nu am dreptate și să ne putem recupera banii
Pe a mea Joshefine la mine a depus si ea bani pe contul meu pe platforma la început.
Dar la ultima sarcina cum zic ei mi-a zis ca așteaptă un transfer de la un prieten si va depune ea 400 usdt dar următoarea zi mi-a scris ca este bolnava si nu ma mai poate ajuta si isi vrea bani înapoi si ca eu am înșelat-o pe ea.
Ideea este ca este ceva bine structurat si foarte piratat si este imposibil de dărâmant ca sa ne recuperam banii, eu am încercat o grămada de posibilități dar nici una nu a funcționat. Chiar daca veți depune cei 4000 usdt Tot nu va veți recupera bani, o sa va ceara alte taxe.
Am găsit pe cineva pe Facebook care a distribuit un like de la ei cu codul de înregistrare pentru a-și face cont cine vrea. I-am scris ca vreau sa îmi fac cont dar nu stiu cum dar nu mi-a scris ca o sa ma ajute ea mai târziu deoarece ea v-a câștiga comisioane daca Îmi fac cont cu numărul ei de invitație dar nu mi-a mai scris de atunci nimic.
Bună și pe indrumatoarea mea tot Alina o chema și la mine era totul tradus, numai plătiți absolut nimic va păcălește sunt niște bani virtuali pe acea platforma toții banii pe care noi i am trimis au fost retrași de către acea persoana, iar sumele care rămân blocate sunt bani virtuali și falși, încercați sa nu mai depuneți nimic mai bine rămâne atâta cât ați pierdut decât sa mai pierdeți și alți bănuți, o seara buna!
Buna seara! Aveți ceva noutăți, ați primit ceva răspunsuri?
Eu nu am primit nici un răspuns de la nimeni, am scris pe platforma la serviciu clienți si am întrebat totuși ce se întâmpla cu banii mei. Si mi-au răspuns
Draga agent noon am explicat termeni care trebuie îndepliniți pentru restrângerea fondurilor, ați depășit cu mult termenul admis de a îndeplini sarcinile si in aceasta cauza va asumați toate pierderile.
Avocații noștri deja de ocupa de acest demers consultați regulamentul platformei.
Buna ziua!
Nici Dvs nu ați rezolvat nimic?
Tot așa mi-au spus si mie cei de la poliție ca acei bani care îmi apar blocați nu exista, sunt virtuali, banii au fost scoși in momentul in care i-am transferat. Si asta cu bani blocați este doar o manipulare de a face omul sa pună cât de mulți bani.
Buna ziua!
Am aflat azi ca acei bani care mi i-a depus indrumatoarea mea pe platforma pentru a ma ajuta sa termin sarcinile era doar o simulare de plata de pe aplicația Binance si nici măcar nu s-a facut nici un transfer. Deci pentru toți cei care îndrumători va spun ca v-au ajutat sa îndepliniți sarcinile sa știți ca nu v-au ajutat cu nimic, ei au facut doar o simulare de plata pentru a fii credibil. Si acei bani apar pe platforma dar sunt niște bani fictivi si bani care i-am depus noi au fost valorificați imediat in moneda lor locală si scoși automat. Deci in concluzie este o înșelătorie foarte bine pusă la rând si imposibil de spart aceasta înșelătorie pentru ca ei fac totul foarte rapid in așa fel încât autoritățile sa nu prindă urma banilor. Bani nu ni vom recupera, am vorbit cu o doamna de aici de la mine si mi-a spus ca ea a depus bani mulți pe un site de bursa falsa si tot ii apărea ca i s-au dublat sau triplat banii si când ca ii scoată ii cereau taxe pentru a preveni spălarea banilor.
A plătit cam de 3 ori aceasta taxa de protecție de 150usdt împotriva spălării banilor si a patra oară nu a mai plătit si a mers la poliție, poliția i-a spus ca cercetează si a trecut un an jumate de atunci si nu și-a recuperat banii.
Ei spun să consultați regulamentul platformei, mie nu îmi apare nici un regulament, nici termeni nimic, clar este o inselatorie.Eu nu știu cum am băgat eu bani în așa ceva, de obicei sunt foarte atenta la detalii pentru a vedea dacă prezintă sau nu garanție dar de data asta parca ceva mi-a luat mințile, nu știu ce s-a întâmplat.cu mine
Am renunțat din momentul in care m-au pus sa le trimit captura de ecran cu pagina principală a cardului meu.
Sunt niște escroci nu e nimic adevărat, numai depuneți bani, numai credeți ce vi se spune și promite ca va puteți retrage banii și ca nu pierdeți nimic, am pierdut 27000 de lei și am blocați în contul lor 15000 de USDT din care mi-a venit o sarcina de pachet și ca să duc sarcina la final ma punea sa mai bag încă 13000 de lei cică sa retrag 20000 de USDT, numai credeți oameni buni retraceti-va pana nu pierdeți mai mult dacă ați depus bani la aceasta companie de escroci și sa va mai recuperați banii numai aveți nicio șansă să vii recuperați am depus plângere la diicot, pe revoult am făcut contestație de frauda și spune ica încearcă din răsputeri sa îmi retragă fondurile. Scuzați mi romanul dar vreau sa anunț ca să numai fie și alții păcăliți ca mine și ca restul.
Imposibil de recuperat acești bani, am facut și eu o grămada de plângeri, nimic. nu stiu Dvs de unde ați facut rost de bani dar eu din împrumuturi din disperarea de a-mi recupera banii. Da ni-am facut-o noi dar totuși cei care se ascund după aceast site ar trebui sa plătească nu sa continuie sa prosteasca oameni
A apărut alt site/platforma exact la fel www.noonnsu.net exact ca cealaltă www.noonnsu.com
Deci cei care fac asta chiar vor sa se îmbogățească nu gluma.
Eu Nu încă îmi cer sa platesc impozitul sa scot ce am investit
Cat mai aveți de plătit? Și eu sunt in aceeași situație dar nu cred ca o sa ne mai recuperam banii vreodată. Acel site e Țeapă!
Da cu siguranța este teapa! Nu am reușit sa scot nimic. Am pierdut toți bani
Ce suma trebuie sa retrageri și cât impozit vi se cere? Și eu trebuie sa retrag, întreb ca sa știu la ce mă aatept
La multe sa te aștepți. Taxe după taxe. Prima data 10% impozit pentru suma respectiva, pe urma taxa de protejarea portofelului și multe altele. Eu nu am mai depus banii, am renunțat deoarece mi-au tot cerut banii și am renunțat. 3800 usdt am blocați in platforma, dar după cum am spus am renunțat. Cât aveți de retras? Poate reușiți Dvs eu nu am reușit
12000USDT am de scos.Cat v-au cerut taxa de protejare a portofelului?
400 usdt și cică este ultima taxa, dar v-am spus eu nu am reușit. Deci eu am plătit impozitul care mi l-au cerut și mi-au garantat ca este ultima taxa și când sa retrag bani i mi-au mai cerut și 400 usdt taxa de protejare portofel. Am renunțat deoarece nu am vrut sa ies in pierdere. Și acum colac peste pupăza mi se mai cere sa si aduc alți oameni pe platforma asta si îmi dau comisioane. Eu nu fac așa ceva cu oamenii, am facut eu greșeală asta nu mai vreau sa mai treacă cineva prin ce trec eu acum.
Da Dvs sunteți într-o pierdere mai mare. Dvs cât v-au cerut sa retrageți banii. Anuntați-ma dacă reușiți sa scoateți Toți banii!
O sa incerc sa îi scot, vă anunț ce rezolv. Multumesc
400 usdt (ceva taxa de protecție a portofelului)îmi mai cer pentru a-mi scoate fondurile de 3800 usdt. Și asta zic ei ca este ultima taxa, dar tot așa au spus și când mi-au cerut taxa impozitului și uite ca îmi cer iar acum alți bani
Multumesc și eu!
A și mai exista posibilitatea ca după ce le plătiți toate taxele(taxa ca punctajul îți este scăzut, taxa impozitului, taxa portofel) îți vor spune ca ai ținut prea mult comerciantul fără sa îți rezolvi sarcinile și pe urma îți vor cere alta taxa sa îți ridici scorul încă odată și uite așa pana când renunți tu, sau îți șterg ei contul pentru nefinalizarea la timp a procedurilor cerute de platforma. Nu vreau sa descurajez dar asta este părerea mea. Sper sa reușiți sa va recuperați toți bănuți și părerea mea sa fie proasta. Numai bine și mult noroc!
Buna ziua! Dvs ați mai avansat in recuperarea banilor, ați facut ceva demersuri, ați primit ceva răspunsuri? Multumesc
Buna ziua! Mi-am făcut și eu cont, am plasat comenzi, dar nu știu să depun bani.Mă poate ajuta cineva?
Da o mare teapa, eu ieri m-am înscris și te pune sa îți folosești proprii bani pentru a termina sarcinile nu recomand! La început cea care m-a ghidat a fost foarte amabila în plus azi am rămas cu contul pe - și nu am putut termina sarcina când am început sa ii pun mai multe întrebări deja a început sa fie mai agresiva și mi-a zis ca dacă nu depun banii asta e nu pot finaliza sarcina! Nu spun de la început condițiile te ajuta pana ramane contul pe minus
Buna!
Si sora mea a picat plasa acestor escroci, parte cea mai rea este ca ea și-a facut o grămada de credite IFN-URI pentru a bagă banii in aceasta platforma.
Azi-noapte am aflat deoarece ea are domiciliul la mine si i-au tot venit plicuri de la IFN-URIle care le-a facut.
Ea a băgat 15000 lei in aceasta platforma si nu ia putut recupera.
Dacă cineva o sa isi recupereze banii va rog sa ma anuntati si pe mine.
Sora mea a fost la poliție, a facut raport de frauda la Revolut si a anunțat DNSC fără nici un rezultat.
Nu știu cum a picat plasa acestor excroci deoarece ea era mereu atenta la capcane de astea, a zis ca totul părea real si in disperarea de a-și recupera banii a tot băgat bani.
Buna ziua!
Foarte greu de recuperat acești bani "aruncati in mare" si eu ma chinui de mult sa ii recuperez si nu am recuperat nimic, nu prea avem șanse mari de recuperat mai ales ca a trecut atâta timp.
Aceasta platforma a apărut in România de la începutul lui August anul asta din câte am inteles si acum și-a schimbat interfața aceasta platforma. Din noonsu.com a devenit noonsu.net si pana acum era serviciu clienți Customer service si Acum este Assos.
Deci nu ne vom recupera banii niciodată, deoarece astea isi schimba denumirea si site constant, tocmai de aia ii scot din grup pe cei care au băgat bani in celălat model de site pentru a putea acapara alți oameni cu noul site.
Deci atenție mare tuturor caci acel site noonnsu.com și-a schimbat modelul, nu vorbesc baliverne puteți verifica.
Am inteles ca prima data a fost.cc apoi.com si acum. net, tocmai in ideea de a-și astupa chestia sa nu zic altceva si pentru a induce organele care ii urmăresc in eroare.
anonim_4396 întreabă:
29clarabianca întreabă: