| Iasmina56 a întrebat:

Buna ziua! A auzit cineva de firma noon company? Am căutat pe net si am găsit pe cineva care zice că lucrează la această firma. Te pune sa îți faci cont pe www.noonnsu.com și să trimiți comenzi ai primești 1% din profit. Trebuie trimise 38 de comenzi in fiecare zi...e mai lunga povestea... întrebarea mea: este teapa?

118 răspunsuri:
| Elisabeta35 a răspuns:

Nu e neaparat teapa dar Primești sarcini sa faci comenzi si daca comanda depășește soldul trebuie sa depui tu bani, adică trebuie sa cumperi criptomonede(usdt) și sa ii depui in contul lor. Dacă nu depui bani la timp îți scade din punctaj și in caz ca ai apucat sa trimiti usdt la ei și nu ți-ai terminat sarcinile îți poate bloca contul și pierzi toți bani. Iar dacă termini sarcinile in acea zi in care le-ai început la final îți poți retrage bani. E riscant, părerea mea este sa nu va băgați in așa ceva.

| Iasmina56 explică (pentru Elisabeta35):

Mulțumesc frumos de răspuns. Pe mine m-au dat înapoi în momentul în care eu am făcut comenzile pe contul persoanei cu care am luat legătura pentru a învăța și câștigă 25% din profit. până aici totul ok. M-am pus sa îmi fac cont pe bybit și îmi zicea sa i trimis capturi de ecran cu înregistrarea contului cu identitatea mea și după captura de ecran cu pagina principală a contului și nu am înțeles de ce...

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Iasmina56):

Da asta este politica lor. Dar va rog sa fiți atenți când va faceți cont au termeni și condiții foarte greu de îndeplinit sa nu Rămâneți in paguba ca trebuie sa depuneți banii și dacă vreți sa ii scoateți ce ii peste 600 lei trebuie sa le plătiți impozit 10 la suta și nu ma bagă bani numai după ce plătiți impozitul

| Elisabeta35 a răspuns:

Și toate plățile se fac in criptomonede usdt

| Stefannn009 a răspuns:

Ai reușit să îți recuperezi banii?

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Stefannn009):

Eu Nu încă îmi cer sa platesc impozitul sa scot ce am investit

| Stefannn009 a răspuns (pentru Elisabeta35):

Cat mai aveți de plătit? Și eu sunt in aceeași situație dar nu cred ca o sa ne mai recuperam banii vreodată. Acel site e Țeapă!

| Iasmina56 explică (pentru Elisabeta35):

Am renunțat din momentul in care m-au pus sa le trimit captura de ecran cu pagina principală a cardului meu.

Da cu siguranța este teapa! Nu am reușit sa scot nimic. Am pierdut toți bani

| Adrianax a răspuns (pentru Elisabeta35):

Buna.Ai lucrat cu ei? Ai retras sume mari? Intreb ca sa știu dacă poți retrage și sume mari

Adică dacă ai peste 10000 de lei de retras prima data plătești comisionul apoi retragi? Pai faci mai multe retrageri de 590 lei până ajungi la suma dorita, sau nu îți dă voie sa faci așa?

Ce suma trebuie sa retrageri și cât impozit vi se cere? Și eu trebuie sa retrag, întreb ca sa știu la ce mă aatept

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Adrianax):

Nu, nu poți face asta. Și o sa îți tot ceara taxe peste taxe pentru a-ți termina misiunile. Eu nu am reușit sa scot de la ei decât 132 usdt adică 580 lei și pe urma nu mi-au mai dat voie sa scot. Mi-au tot cerut taxe peste taxe și am renuntat

La multe sa te aștepți. Taxe după taxe. Prima data 10% impozit pentru suma respectiva, pe urma taxa de protejarea portofelului și multe altele. Eu nu am mai depus banii, am renunțat deoarece mi-au tot cerut banii și am renunțat. 3800 usdt am blocați in platforma, dar după cum am spus am renunțat. Cât aveți de retras? Poate reușiți Dvs eu nu am reușit

Îmi cer scuze dar nu înțeleg ce înseamnă taxe peste taxe? Eu am de scos de la ei 12000 USDT și voiam să știu la ce taxe mă astept

12000USDT am de scos.Cat v-au cerut taxa de protejare a portofelului?

In afara de impozit și taxa de portofel(cât este taxa pentru portofel?)ce alte taxe au mai cerut? Mulțumesc frumos pentru raspunsuri

400 usdt și cică este ultima taxa, dar v-am spus eu nu am reușit. Deci eu am plătit impozitul care mi l-au cerut și mi-au garantat ca este ultima taxa și când sa retrag bani i mi-au mai cerut și 400 usdt taxa de protejare portofel. Am renunțat deoarece nu am vrut sa ies in pierdere. Și acum colac peste pupăza mi se mai cere sa si aduc alți oameni pe platforma asta si îmi dau comisioane. Eu nu fac așa ceva cu oamenii, am facut eu greșeală asta nu mai vreau sa mai treacă cineva prin ce trec eu acum.

Da Dvs sunteți într-o pierdere mai mare. Dvs cât v-au cerut sa retrageți banii. Anuntați-ma dacă reușiți sa scoateți Toți banii!

O sa incerc sa îi scot, vă anunț ce rezolv. Multumesc

400 usdt (ceva taxa de protecție a portofelului)îmi mai cer pentru a-mi scoate fondurile de 3800 usdt. Și asta zic ei ca este ultima taxa, dar tot așa au spus și când mi-au cerut taxa impozitului și uite ca îmi cer iar acum alți bani

Multumesc și eu!

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Elisabeta35):

A și mai exista posibilitatea ca după ce le plătiți toate taxele(taxa ca punctajul îți este scăzut, taxa impozitului, taxa portofel) îți vor spune ca ai ținut prea mult comerciantul fără sa îți rezolvi sarcinile și pe urma îți vor cere alta taxa sa îți ridici scorul încă odată și uite așa pana când renunți tu, sau îți șterg ei contul pentru nefinalizarea la timp a procedurilor cerute de platforma. Nu vreau sa descurajez dar asta este părerea mea. Sper sa reușiți sa va recuperați toți bănuți și părerea mea sa fie proasta. Numai bine și mult noroc!

| AlexLucan a răspuns (pentru Elisabeta35):

Buna ziua! Mi-am făcut și eu cont pe platformă, am făcut comenzi, dar de când am contul pe minus, nu reușesc să depun bani pe platformă.Mă poate ajuta cineva?

| AlexLucan a răspuns:

Buna ziua! Mi-am făcut și eu cont, am plasat comenzi, dar nu știu să depun bani.Mă poate ajuta cineva?

| Elisabeta35 a răspuns (pentru AlexLucan):

Părerea mea sincera este sa nu depui nimic și sa ieși din aceasta platforma. Și eu am fost in situația asta și am depus bani și acum nu îmi mai pot retrage banii pentru ca îmi tot cer taxe. Este hotărârea ta.

| Marianapp a răspuns (pentru Adrianax):

Buna seara! Sunt in aceeași situație. Eu am reușit sa scot 1300 lei (315 usdt) după 2 zile, femeia de pe contul căruia am primit nr de invitație m-a contactat a 3 a zi pentru a intra pe contul ei pentru a face iar sarcinile de pe contul ei, am intrat, le-am facut și am primit comisionul, dar când sa intru pe contul meu deja de la a 2a sarcina mi-a tot venit fond insuficient pana la urma am facut sarcinile, dar nu ma lasă sa scot banii. Am plătit și taxa de scădere a punctajului 25%, am plătit și taxa de impozit și taxa de portofel și acum iar mi- a scăzut punctajul deoarece comerciantul mi-a tot facut plângeri. Am încercat sa contactez femeia respectiva care susținea ca este o romanca plecată in Germania și mi-a zis ca este in spital ca a avut un accident și dacă vreau sa îmi recuperez banii sa îndeplinesc toate sarcinile care mi le cere serviciul clienți. Eu nu mai vreau sa depun banii aici, deja am depus mulți. Va rog dacă va puteți retrage banii sa ma anuntati. Eu am blocați deja acolo 14000 usdt și îmi mai cer sa platesc iar 10% din suma pentru a-mi urca punctajul Iar de la 90 la 100. Va rog sa ma anuntați dacă reușiți sa va scoateți toți bani. Multumesc și scuzați romanul!

| Elisabeta35 a răspuns (pentru Marianapp):

Din cate am inteles eu v-a trimis iar de la inceput alți bani, alte pierderi, alte țepe. Eu sunt la taxa de portofel de 400 usdt, bineînțeles ca nu o voi mai plăti mai ales după ce ați spus Dvs ca iarăși v-ați întors la scăderea punctajului. Multumesc!

| Adrianax a răspuns (pentru Marianapp):

Eu momentan am contul blocat pentru va am făcut prea multe tranzacții într-o zi.Agentul care mi-a trimis invitația mi-a spus sa cer de la serviciu clienți o amânare de sarcina pentru 7 zile.Astept sa îmi deblocheze contul de revolut pentru a îndeplini ultima sarcina și pentru a vedea dacă îmi pot recupera banii. Daca nu reușesc să îi scot voi face demersuri legale pentru a îmi recupera banii

| Adrianax a răspuns (pentru Marianapp):

La cei 315 USDT a-ți platit impozit? Cat impozit a-ți platit la cei 14000USDT? Multumesc