E o informare de modificare de comision. Te cam revolti degeaba.
Si daca ai fi o poprire si citez "Tatal meu desigur e titularul" la ce te-ai astepta?
Buna.Din pacate, asa functioneaza la toate bancile.In perioada studentiei tata m-a imputernicit pe cele doua conturi ale lui si cand am primit amenda, fiindca nu am dus foaia cu plata la timp, m-am trezit nu doar cu blocarea contului meu, ci si ale tatalui meu.
Contactează un avocat. Poate că vei scăpa de sancțiune.
În mod normal doar tatălui tău trebuie să i se pună o oarecare poprire pe venit, care să fie un procent fix pe salariul care îl ia, nu și ție.
N-ai inteles nimic, de fapt. Oricum, poprirea nu se realizeaza prin modificarea comisionului de administrare. Asta ca regula generala.
Băiatule, toți clienții Raiffeisen am primit acest e-mail. O informare de modificare a comisionului "în caz de poprire ". Într-adevăr ca prima data și pe mine m-a băgat în ceață, însă este extras de pe site-ul Raiffeisen.
https://www.raiffeisen.ro/......e-poprire/
Pana la urma orice poprire apare în contul de banking vizibil "ca ai o poprire în valoare de". Posibil sa îți trimită sms sa te anunțe. Intri în panică degeaba.
Iommix întreabă: