| Zoro55 a întrebat:

Buna ziua! Am observat ca am soldul cardului BT pe minus cu 0.06 dar nu am achiziționat nimic recent care a depășit suma de pe card. Folosesc aplicația BT pay pentru confirmarea plăților si nu cred ca cineva a achiziționat ceva fara acordul meu. Primesc mereu notificare. Ce se intampla daca am soldul pe minus? Pe acest card intra alocația

6 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Posibil ai retras o suma de bani foarte apropiata de cifra 0, iar atunci bancomatul ti-a pus un mic comision.

| anonimg a răspuns:

Toate băncile își retrag de pe carduri un anumit comision lunar, ca plată pentru întreținerea cardului.
Unele bănci retrag lunar acești bani, altele anual. Aproximativ 50 lei/an costă întreținerea cardului. Băncile retrag acești bani chiar și fără să anunțe posesorul cardului, deoarece acest lucru este deja stabilit în contractul încheiat.

În locul tău, eu totuși aș anunța banca. Pe spatele cardului este un nr de telefon la care aș apela în zilele și orele lucrătoare, ca să-i întreb unde s-au dus acei bani.

| Girly97 a răspuns:

Buna dimineata si Cristos a inviat! Am patit si eu! Intrati pe aplicatia BT24 Mobile Banking si descarcati cel mai recent extras de cont. Mie mi s-a intamplat sa am -0. 03lei sau chiar -0. 06lei din cauza tranzactiilor in valute pe care le facem uneori. Fiecare tranzactie este intai blocata la valoarea din ziua respectiva iar la decontare (in cazul altor valute decat RON), daca suma este mai mica atunci restul retinut va fi restituit automat iar daca suma este mai mare atunci restul care este necesar va fi luat automat din cont iar daca atunci nu aveti bani pe cont atunci treceti pe minus. Mi s-a intamplat si mie. Incercati sa va aduceti aminte daca ati vazut tranzactii in alte valute.

| Girly97 a răspuns (pentru Girly97):

Facut*

| G777 a răspuns:

Si eu am card la BT si folosesc aplicatia BT pay si mi se intampla la fel, acum am soldul pe minus desi am mai lasat vreo 6 lei cand am retras restul de bani, se ia comision in fiecare luna aproximativ 5 lei.

| Zosima123 a răspuns:

Au tras poate ceva comision. Dacă ești - 0.6 in cont, asta însemna că dacă de exemplu, ți se pune luna viitoare 1 leu pe card, suma finala va fi de 0, 40 bani. Deoarece cu ceilalți 60 de bani a fost acoperit minusul.