Nu exista informatii suficiente despre ei pe net!
imi miroase a scam totusi, pentru ca orice societate din spatele unei platforme (mai ales care angajeaza) trebuie sa aiba date de identificare ale societatii LA VEDERE, expuse pe site, ori la cei mentionati de tine, nu exista!
eu prima data asta caut ca sa imi dau seama daca o societate, o afacere etc este serioasa
faptul ca nu au aceste date, chiar daca acele date ar fi fost ale unei societati din alta tara membra UE sau non-EU care isi desfasoara cumva activitatea si pe teritoriul romaniei, ma face sa ma gandesc la faptul ca nu sunt seriosi!
deci stai departe de ei, parerea mea!
uite si o scanare a platformei lor, mai mult sau mai putin relevanta : https://www.scamadviser.com/ro/verifica-un-website/operator-flexibil.com
Salut! Da, eu am lucrat și e în regulă. Am mai citit câteva disuții deschise despre asta și am rămas uimit să văd că sunt oameni care spun lucruri total aiurea. Probabil nu au avut nicio legătură cu ei. Sunt serioși și beneficiul e că poți lucra când dorești cât timp atingi un obiectiv care e foarte ușor oricum. Și eu am avut unele dubii înainte să mă înscriu și s-au dizolvat imediat după ce am primit prima plată. Te asigur că e în regulă și de asemenea, legal. Sănătate!
Buna! Nu este un scam, eu lucrez pentru ei in prezent si sunt multumita de toata experienta. Sunt seriosi in ceea ce priveste plata, iar un punct forte al jobului e ca poti lucra cand doresti, chiar si de pe telefon.
Experiența mea ca operator flexibil a fost foarte pozitivă. Este un job legitim!
Buna, daca ai pus toate datele corecte, adresa de gmail valida, pe site-ul https://operator-flexibil.com/, ar trebuie sa fii contactata destul de repede, eu am fost contactata după o săptămâna. Mult succes!
Buna! Da, este safe toata treaba! Lucrez de mai bine de doi ani la ei, mi se pare ca trec luna aceasta sau urmatoarea in al treilea an! Plata la timp, seriozitate maxima!
DaianaGeo17 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei199114 întreabă: