Aham. și chiar crezi că o să găsești investitori pe TPU? Ce să investească, alocația?
Și chiar dacă din întâmplare ți-ar citi întrebarea o persoană care chiar are bani de investit, de ce ar avea încredere într-un necunoscut de pe net?
Toti avem idei de afaceri. Nu vrea nimeni un asemenea partener de afaceri sa stii. De ce? Se considera ca daca ai fi fost un bun afacerist, aveai afacerea ta si suficienti bani sa te dezvolti fara ajutor. Daca "ai experienta" in afaceri si vanzari, de ce nu ai sau nu mai ai afacerea ta? Ai dat faliment? Daca ai dat faliment de ce ai dat faliment daca esti asa de bun? De ce mi-as pune eu banii in mainile unui om care e atat de "bun" in afaceri incat a falimentat sau nu e in stare sa faca rost de bani din skillurile sale? Astea sunt intrebarile pe care si le-ar pune orice antreprenor inainte sa vina sa iti dea banii lui pe mana. Adica eu unul sunt antreprenor, am cateva magazine si daca ai fi venit la mine personal cu o astfel de propunere, asta ti-as fi zis. Daca ai urmarit emisiunea Imperiul leilor sau versiunea americana ceva cu Sharks nu stiu cum, o sa observi ca toate afacerile care au primit suport de la oameni cu bani, erau deja deschise si aveau anumite rezultate. Foarte putine cazuri au fost in care nu exista afacerea ci doar ideea si sa primeasca sponsorizare contra o cota parte. Iar asta in cazuri exceptionale cand era vorba de o idee inedita de afaceri care promitea mult iar omul cu ideea facuse deja niste studii de piata si analize de fezabilitate. Tu ai nevoie mai degraba de un fraier cu multi bani care sa isi lase lichiditatile pe mainile tale si sa spere ca il vei face si mai bogat. Cam greu in ziua de azi. Cine are bani nu prea este atat de prost.