Revolut clar nu mai face parte din concernul băncilor de acest fel.
De fapt, nicio bancă nu îți garantează 100% fara popriri.In momentul în care ai tranzacții suspecte, poate nu iei poprire, dar ti se blochează și contul, și fondurile.
No, mult succes in a fenta băncile
Stii gresit. Orice Banca ce a obtinut autorizatie sa functioneze in Romania se supune legilor romanesti. Asa ca ANAF-ul te va "executa".
Revolut bloca aparent random conturi și inainte de a se supune legilor românești )
Am auzit și eu situații, însă cert e că eu nu am probleme cu ei
Nu exista asemenea banci.
Orice banca din Romania trebuie sa execute popririle dispuse de instante sau organe fiscale, daca nu o fac se expun la amenzi mari.
Nu exist banca care sa isi desfasoare activitate in Ro si sa nu respecte legislatia
"Știu că există destul de multe"
Cine te-a mințit că o bancă poate opera în România fără să respecte legislația României?
Cred că pe tine te-a mințit cineva, ANAF poate pune poprire pe orice cont, dacă se încalcă legea.
Nu exista nici o banca de genul acesta. Pana si pe revolut se poate pune poprire. Am cunostinta care a avut amenzi de viteza neplatite si i s-a pus poprire pe contul de revolut. Cum i-au fost virati niste bani, i s-au debitat instant.