Carnea expirata sau stricata nu se vinde. Tu ce ai face cu ea? Sa ne-o vinzi nouă?
Vezi pe la abatoare sau carmangerii eventual. Lanturile de hiper si supermarketuri nu vand asa ceva, le fac retur la producator care se ocupa sa le proceseze cumva sau le dau pentru a fabrica bobitele de caini si pisici la firmele de profil.
Carnea stricata nu se vinde, fiind ilegal, asa ca se pune in recipiente speciale si se incinereaza.
Nu risca nimeni sa fie dat in judecata si sa faca puscarie, pentru o carne stricata.
Poate are câini sau alte animale carnivore, v-ați gândit la asta? Încearcă la piața agroalimentară, vei găsi acolo de toate: Gâturi și picioare de pui etc etc.
Am un prieten care creste caini de talie mare. La randul sau are o cunostinta la un laborator unde se fac analize la produse de carne sau procesate. Poate iti vine vreo idee
Ce laborator? Din ce localitate?
Nu stiu laboratorul, dar tipul e din Bacau
Am un caine si m-am interesat si e ok sa ii dau carne stricata. Eu ma gandeam ca e mult mai ieftina si nu o sa se mai simta in portofel gaura de la mancarea cainelui
sorin8256 întreabă: