| Gheraru1234567890 a întrebat:

Doresc sa cumpar carne stricata. Unde as putea gasi asa ceva? De preferat de la un angro.
Pot lua legatura cu vreunul din lanturile de supermarketuri carora le-a expirat carnea si nu mai au ce face cu ea?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Carnea stricata nu se vinde, fiind ilegal, asa ca se pune in recipiente speciale si se incinereaza.
Nu risca nimeni sa fie dat in judecata si sa faca puscarie, pentru o carne stricata.

| darrio2007 a răspuns:

Carnea expirata sau stricata nu se vinde. Tu ce ai face cu ea? Sa ne-o vinzi nouă?

| TheGentleman a răspuns:

Poate are câini sau alte animale carnivore, v-ați gândit la asta? Încearcă la piața agroalimentară, vei găsi acolo de toate: Gâturi și picioare de pui etc etc.

| antimulte a răspuns:

Vezi pe la abatoare sau carmangerii eventual. Lanturile de hiper si supermarketuri nu vand asa ceva, le fac retur la producator care se ocupa sa le proceseze cumva sau le dau pentru a fabrica bobitele de caini si pisici la firmele de profil.

| Gheraru1234567890 explică:

Am un caine si m-am interesat si e ok sa ii dau carne stricata. Eu ma gandeam ca e mult mai ieftina si nu o sa se mai simta in portofel gaura de la mancarea cainelui

| oz_1736 a răspuns:

Am un prieten care creste caini de talie mare. La randul sau are o cunostinta la un laborator unde se fac analize la produse de carne sau procesate. Poate iti vine vreo idee

| Gheraru1234567890 explică (pentru oz_1736):

Ce laborator? Din ce localitate?

| oz_1736 a răspuns (pentru Gheraru1234567890):

Nu stiu laboratorul, dar tipul e din Bacau