anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua! Intampin o situatie mai delicata. De curand mi-am dat demisia de la actualul loc de munca(din cauza unor neintelegeri,se mai intampla),insa problema ce ma macina mai mult este faptul ca am un overdraft deschis la bt si nu stiu ce ar trebui sa fac in acest caz. Bineinteles sunt constient ca in zilele ce urmeaza ma voi duce la banca pentru a discuta si a cere informatii,insa sunt curios daca cineva de aici s-a mai confruntat cu aceasta situatie,sa demisioneze de la locul de munca, dar sa aiba in continuare overdraftul deschis spre achitare. Multumesc.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La banca poti negocia o esalonare, dar daca n-o respecti, atunci se complica situatia.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Care ar fi problema? E că și un credit. Condiția locului de munca a contat la acordare nu pe parcurs.

| Holiday a răspuns:

Nu ai de ce merge la banca, daca poti achita eventuala datorie catre banca, la termenele din contract.

| Robb19 a răspuns:

Bună
Ce ai rezolvat sunt și eu în aceiași situația am un overdraft de 6000lei și din ianuarie vreau sa îmi dau demisia pot sa plătesc eșalonat sau toți odată