anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua! Intampin o situatie mai delicata. De curand mi-am dat demisia de la actualul loc de munca(din cauza unor neintelegeri,se mai intampla),insa problema ce ma macina mai mult este faptul ca am un overdraft deschis la bt si nu stiu ce ar trebui sa fac in acest caz. Bineinteles sunt constient ca in zilele ce urmeaza ma voi duce la banca pentru a discuta si a cere informatii,insa sunt curios daca cineva de aici s-a mai confruntat cu aceasta situatie,sa demisioneze de la locul de munca, dar sa aiba in continuare overdraftul deschis spre achitare. Multumesc.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La banca poti negocia o esalonare, dar daca n-o respecti, atunci se complica situatia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Care ar fi problema? E că și un credit. Condiția locului de munca a contat la acordare nu pe parcurs.

| Holiday a răspuns:

Nu ai de ce merge la banca, daca poti achita eventuala datorie catre banca, la termenele din contract.

| Violleta2022 a răspuns:

Banca nu-i responsabila sau interesata de neintelegerile tale la munca sau cu demisia ta, ei iti vor cere banii inapoi, ca orice alta banca din lume.
Banca nu este mama si tatal tau, deci nu te astepta la intelegere, ca nu vei gasi-o la banca.

Daca stiai ca ai datorie la banca, trebuie sa nu-ti dai demisia, ca sa ai bani sa-ti platesti datoriile.
In situatia in care 2-3 luni nu platesti banca, ei te pot actiona in judecata si te pot executa silit, luandu-ti banii din cont sau scotandu-ti bunurile la licitatie.

| dutuboss123 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu se pune problema de neachitat, sunt constient. In zilele ce urmeaza ma voi reangaja. Pentru mine important era sa stiu daca banca va continua sa.si respecte termenul din contract sau se vor schimba acele clauze.

| Violleta2022 a răspuns (pentru dutuboss123):

Banca are un program special care calculeaza penalizarile din momentul in care intarzii 1 ingura zi, si daca ai depasit 2-3 luni te someaza si atunci actioneaza legal.
Banca intotdeauna isi respecta contractul, ca nu are vreun inters sa piarda nimic, dimpotriva, daca nu ai cu ce platii iti scoate casa sau masina la licitatie si tot isi recupereaza banii.

| Robb19 a răspuns:

Bună
Ce ai rezolvat sunt și eu în aceiași situația am un overdraft de 6000lei și din ianuarie vreau sa îmi dau demisia pot sa plătesc eșalonat sau toți odată