E normal ca voucherul sa aiba valoarea bunului returnat, doar ca asta te obliga poate sa cumperi cu acel voucher un produs tot de la ei (acelasi pret sau mai scump). Daca ceri banii inapoi, cu suma respectiva poti cumpara ce doresti de la oricare alt vanzator. Cumva voucher-ul are rolul de a te pastra ca si client al magazinului.
Eu asa vad lucrurile din ceea ce povestesti tu.
Este cel putin a 3a oara cand pui aceeasi intrebare. Te plictisesti sau ai reusit sa implementezi un sistem automat care posteze o intrebare la fiecare 20 de minute?
Intotdeauna o sa primesti inapoi suma exacta pe care ai dat-o pe produs. Daca primesti mai putin se numeste furt/inselatorie, iar daca primesti mai mult, o sa faca toata lumea retururi ca sa castige bani.
Nu lua voucher, pentru ca e probabil sa nu-l poti cheltui pe tot intr-o singura comanda si apar complicatii dupa aceea. Ia banii si lasa-ne.
Eu as zice sa iei banii inapoi nu sa primesti voucher... Nu stiu asa esti mai sigur!
Cere banii, nu vocher. Voucherul va fi de aceiasi valoare cu returul, dar vei putea cumpara doar de la Emag. Cu banii cumperi de unde vrei tu.
Puteai sa te interesezi sa ii raspunzi omului sa il ajuti! Of Of
sorin8256 întreabă: