| SkivoRo000 a întrebat:

Buna ziua. Mi s-a facut invetarul cand mi s-a predat gestiunea, au fost minusuri intr-adevar cand mi s-a predat, ideea e ca eu am semnat doar pe ce mi s-a facut inventar. E posibil ca acum sa mi se faca inventar pe tot raionul? Desi mie mi s-a facut doar pe unele produse? Atat timp cat la predare eu am semnat doar pe ce am facut?

7 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Poate sa faca orice vor. ce o sa se intample dupa ramane de vazut intre voi..pray

Bula
| Bula a răspuns:

Tu raspunzi doar de gestiunea (inventarul) care ti-a fost predat si pentru care ai semnat de primire.
Restul este gestiunea altei /altor persoane, care raspund pentru ele.

| SkivoRo000 explică (pentru Bula):

Pai asta e, ca mie mi-a facut inventarul gen tot pe raioanele mele, dar nu mi-a facut invetarul la toate produsele

| Zuzu1991 a răspuns:

"E posibil ca acum sa mi se faca inventar pe tot raionul?"

mergem acum la ghicitoarea Mafalda, ii dai banu', iti da in carti si aflii ce gandesc toti sefii tai

altfel, DE UNDE VREI SA STIM NOI CE O SA FACA SEFUL TAU?!?

| SkivoRo000 explică (pentru Zuzu1991):

Daca nu stii raspunsul de ce comentezi? Ma gandesc ca exista o lege ceva, asa cum mi s-a mai spus dar asteptam un raspuns concret

| Zuzu1991 a răspuns (pentru SkivoRo000):

Nu am auzit niciodata de o lege care sa sune "gasit lipsuri in afara semnaturii, atunci trebuie verificat tot, tot"
cand si cum se face inventarul e la latitudinea firmei in care lucrezi, NU sta nimeni sa faca lege pentru asa ceva

deci, continua sa astepti... succes!

Bula
| Bula a răspuns (pentru SkivoRo000):

Cand s-a facut inventarul, un exemplar de proces verbal (semnat de comisia de inventariere) trebuia sa-ti revina si TIE.
La urmatorul inventar se calculeaza cu stocurile pe care le-ai gestionat sub semnatura.