| eusuntbaiatuldiz a întrebat:

Bună ziua! Stiți cumva daca pot face un credit de 5000-10000 de lei de la BRD sau CEC chiar daca nu am job in prezent?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

La BRD, nope dar la CEK s-ar putea, n-am mai auzit de ei, s-ar putea să aibă o politică mai relaxată

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici o banca nu acorda credit daca n-ai un venit cu caracter de continuitate (salariu, pensie, etc).
P.S. N-am auzit de o banca cu denumirea de CEK in Romania, poate ai vrut sa scrii CEC Bank.

| eusuntbaiatuldiz explică (pentru Ioandelasal):

De programul student invest de anul trecut ați auzit? eu știu că acum fiind student poți să îți iei un credit.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru eusuntbaiatuldiz):

N-ai spus ca esti student, doar ca n-ai slujba in prezent si am crezut ca ai avut si n-o mai ai. Daca vrei un raspuns corect pune intrebarea corecta.
Exista imprumuturi pentru studenti si trebuie sa mergi cu adeverinta de la facultatea pe care o urmezi. Te duci cu adeverinta la banca si vezi ce credit si pe ce perioada poti primi.

Și ce să ii spun la secretariat? fara adeverință nu merge?

| Intruder19 a răspuns (pentru eusuntbaiatuldiz):

Creditul respectiv este de maxim 5000 lei si se foloseste doar pentru anumite plati la care trebuie sa aduci documente justificative iar daca nu lucrezi trebuie sa gireze cineva pentru tine. OP nu cred ca are pentru lucrul asta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru eusuntbaiatuldiz):

Bineinteles ca nu merge, vrei sa te creada pe cuvant ca esti student?
La secretariat spui adevarul, respectiv ca ai nevoie de adeverinta pentru un credit.

Pai na, am zis că merge doar cu legitimația și carnetul sa îl prezint la banca, dar mă rog. O sa întreb la banca. Mersi

| Sophieka a răspuns:

Angajeaza-te si lasa imprumuturile si alte chestii.

| carevaescu a răspuns:

Daca depuneai pana in 29 decembrie 2022 puteai accesa creditul pentru studenti, unde statul plătea dobânda. In 2023 încă nu s-a implementat programul.