| cin a întrebat:

Bună ziua,
Sunt persoane care au apelat la fonduri europene fără să știe ceva despre procedura? Sau persoane care au o parte din bănuți și vor să facă investiții și cu ajutorul fondurilor? Sunt avantajoase să te bagi intr-un proiect? Sau toate sunt bune și frumoase în primi 5 ani?
Multumesc!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu iti va da nimeni nimic. Trebuie sa dovedesti ca ai deunde platii sau tu vrei fonduri nerambursabile visezi.

| cin explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fonduri nerambursabile, sunt greu de obținut? Sau le obțin doar cei de la putere?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cin):

Sunt foarte greu de obtinut trebuie sa ai un plan de afacere profitabil din care sa reiasa negru pe alb ca ai deunde da banii inapoi statului, altfel nu iti va da nimeni nimic, iar in țara aceasta nici o afacere numai merge.

| cin explică (pentru CristiDinBucuresti):

Se merită să apelez la o firmă de consultanță? Investesc niște bani degeaba pentru consultanță? Este la risc dacă ei reușesc să mă ajute ca să pot accesa sau nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru cin):

Habar nu am incearca poate gasesti o firma care sa iti faca reducere sau gratis

| KovacsB a răspuns:

Exista firme de consultanta, suna si te pun ei la curent. Cristi de langa Bucuresti abereaza ca intotdeauna.

| sk8er00 a răspuns:

Fondurile Europene sunt usor de obtinut atata timp cat ai un proiect bun si vorbesti cu o firma de consultanta care sa se ocupe cu depunerea dosarului. Eu am obtinut fonduri pentru femeia antreprenor in 2023 si am lucrat cu cei de la GrantEU ( https://granteu.ro ).