Nu man, nu se mai merită să minezi. Pe lângă că o să dai mai mulți bani la curent decât câștigi, fără o fermă de minat (adică să ai acolo plăci grafice de măcar 50k euro) nu se merită deloc.
Cât despre JS, e o alegere bună. E un limbaj bun și pentru back-end (folosind nodejs), nu doar pentru front-end. Învățând și HTML Canvas poți face un joc eu fain. Îți recomand să te folosești și de socket.io & phaser.io în caz de ai în plan să faci un joc eu.
La vârsta asta nu prea poți face nimic, recomand sa o ajuți pe mama ta să își găsească ceva de lucru. Mai ales daca se și pricepe la ceva : croșetat, tricotat, daca nu poate merge ca menajera, câteva ore pe zi pe unde stați voi, nu ar fi o sumă mare, dar ar fi un ajutor in casa
Țepe online.
Ca să faci minezi cryptomonede ai nevoie de plăci grafice puternice, iar alea costă mult. Numai zic că s-a dus vremea în care făceai bani ok-ish din minat cryptomonede (făceai prin 2014 câte 3k-4k euro pe lună cu investiție de 1, 5k euro). Iar ca să devii game dev, iarăși ai nevoie de un calculator puternic să poți rula un game engine precum Unity/Unreal + alte programe necesare (Blender, Photoshop, Ilustrator, etc.). Numai zic că ai de muncă până să ajungi să stăpânești C# la un nivel destul de bun, cât și cum să utilizezi un game engine și celelalte programe de care mai ai nevoie (e bun să înveți pentru viitor, nu pentru a face bani pe moment).
Deci apucă-te de dat scam-uri.
Mersi mult, ma apuc sa invat javascript. P.S am GTX 750 Ti- e bun pentru mining?
andreiscripcaru întreabă: