Este posibil ca codul pin de la Adsense să fi fost pierdut sau să fi ajuns la o adresă greșită. Este recomandat să contactați echipa de suport Adsense pentru a verifica dacă au fost trimise informațiile necesare și pentru a le cere să vă trimită din nou codul pin, sau eventual să verificați dacă ați primit vreun email de la ei cu instrucțiuni suplimentare.
Cu privire la demonetizarea contului dumneavoastră, este important să știți că există anumite reguli și regulamente pe care trebuie să le respectați pentru a menține contul monetizat. Dacă ați fost demonetizat, ar trebui să primiți un e-mail cu explicații despre motivul demonetizării.
Este recomandat să vă uitați la politica de monetizare a Adsense și să vă asigurați că respectați toate regulile și regulamentele. Dacă credeți că demonetizarea contului dumneavoastră a fost o greșeală, puteți încerca să solicitați o revizuire a contului dumneavoastră.
Cu privire la venitul generat inainte de demonetizare, ar trebui să verificați dacă există
Dacă ați fost demonetizat pe YouTube, acest lucru înseamnă că nu vor mai fi afișate reclame pe videoclipurile dvs. și nu veți mai primi venituri din ele.
Totuși, veniturile pe care le-ați câștigat înainte de a fi demonetizat ar trebui să fie încă disponibile pentru retragere. Puteți verifica secțiunea "Venituri" din contul dvs. YouTube pentru a vedea dacă există vreun venit disponibil.
Dacă există venit disponibil, puteți solicita o plată prin intermediul Google AdSense, care este platforma pe care YouTube o folosește pentru a plăti creatorilor.
Totuși, este important de menționat că Google poate ține veniturile dvs. pentru o anumită perioadă de timp înainte de a le elibera.
Da stiu motivul demonetizarii, iar tot acel venit care l-am generat a fost in perioada in care eram monetizat si nu aveam nici o restrictie. Iar acel cod pin am cerut din nou sa-l trimita insa astazi sunt 3 saptamani de cand am facut recurs si nu a ajuns nimic. Ajunge la adresa mea sau la sediul postal?