Eu cred ca dai faliment dinainte sa incepi.90% din oameni nu isi curata salteaua ci o schimba direct iar la capitolul covoare, oamenii le-au dat pentru parchet.Reorienteaza-te.
Logic ca intai iti faci firma... Ca doar nu ai sa cumperi sculele pe persoana fizica
Păi pentru o pată nu cred că schimbă cineva salteaua. Mai ales dacă sunt dintre cele mai scumpe. Nu mă refer la saltele care costă 300 de lei. Deși la un preț de maxim 100 lei eu nu aș schimba salteaua, mai bine aș curăță-o.
Avem o singură spălătorie de covoare 8n oraș, de fapt e spălătorie auto dar spală covoare cu furtunul. Am observat că mereu e plina curtea de covoare, deci clar lumea încă mai are covoare. Și eu am renunțat la covoare dar a trebuit să le pun înapoi deoarece am copii mici care stau mai mult pe jos.
Încearcă! Dacă merge să ne zici și nouă.
Și mai întâi deschizi firma
1. Chiar daca lucrezi pe teren, ai nevoie de sediu social. Cat deranj presupune curatarea intr-o locuinta? De ce sa nu ridici obiectele si sa le cureti la tine? Nu oricine vrea sa bage straini in casa.
2. Pentru infiintarea unei firme, oricat de mica ar fi, ai nevoie cel putin de un contabil cu experienta (pe care il vei angaja/plati lunar), ideal ar fi si de un consilier de profil, de la camera de comert. Acolo vei afla cu ce incepi birocratia. Facturile de la scule pot fi folosite si pentru capitalul social, din cate stiu eu.
E o meserie ok pentru o femeie, de ce nu?
O curatatorie chimica. Daca nu ai fonduri, curatenie la domiciliu. Persoana fizica autorizata.
Păi și mă apuc să car ditamai saltelele de nebună? Dacă nu găsesc angajați serioși? Sau dacă rămân în medical ce fac? Există și astfel de riscuri. Contabil știu că am nevoie, deja am câteva persoane în gând.
Nu presupune deloc deranj. Este ca la orice aspirare obișnuită doar că see efectuează cu soluții și aparate profesionale. Tocmai de aceea nu văd rostul plimbării saltelelor. Mai bine ridic un aspirator mic de maxim 10 kg decât o saltea de 2 metri.
Probabil te gandesti la aspirator cu injectie-aspirare. Misto.
Vezi ca ala e foarte bun la tapiteriile auto, si sunt mai multe cereri decat la saltele. Merge cam 200-400 de lei un interior de masina.
Exact la asta mă gândeam. Deja am făcut o listă de prețuri. Rămâne să aleg între Karcher și Bissell. Prețul undeva până în 2500. Așa mult un interior la mașină? În ce localitate?
Minim 150 de lei ar fi curatarea scaunelor. E treaba migaloasa. 400 de lei ajunge un interior complet, adica scaunele, mocheta, plafonul, panourile de la usi, si sters bordul + plasticele.
Un atelier de detailing profesionist poate lua si peste 1000 de lei pentru curatarea si cosmetizarea unui interior, dar ei folosesc foarte multe solutii, si demonteaza partial interiorul (scaunele, plasticele).
Karcher am vazut ca nu sunt mare branza, totusi.