Ca sa iti acorde tu trebuie sa ai deja infiintata firma si sa ai un sediu social. ''Dar dacă găsesc sa cumpăr un spațiu aveti idee daca asa mi s.ar aproba?'' Nu trebuie sa fie neaparat al tau, poate fi si inchiriat. E buna frizeria dar vezi ca trebuie sa indeplinesti niste conditii, altfel dosarul iti este respins. In primul rand ai grija la capitolul angajati. Pentru ca trebuie sa oferi doua locuri de munca unor persoane considerate defavorizate pe piata locurilor de munca. Mai exact tineri studenti/absolventi, persoane trecute de 40 (sau 50 nu mai stiu sigur) de ani, ori persoane cu dizabilitati.
Să cumperi un spațiu ca să ce? Fondurile europene se dau pentru dezvoltarea unei afaceri, care produce, care dezvoltă, care crează locuri de muncă, care dezvoltă un sector economic. Să cumperi un spațiu este o achiziție de bunuri, nu este o afacere, nu produce nimic, nu ți se va aproba.
Păi dacă cumpăr un spațiu pentru frizerie ce fac nu asigur locuri de muncă?
?
Păi dacă cumperi un spațiu pentru, de unde știu ei că tu vei face aolo frizerie, te vor crede pe cuvânt? Ce produci acolo? Ce beneficii ies pentru comunitate din faptul că tunzi oameni acolo? Fondurile europene nu sunt pentru 3 scaune la frizerie ci pentru o fabrică cu 100 de locuri de muncă, care se va dezvolta, va crește. Ia-ți gândul.
LanguageMaster întreabă: