In ziua de azi ti se cam cere limba engleza peste tot, dar nu trebuie sa te sperii, nu e greu de invatat. E de ajuns sa stii putin si vei mai prinde din mers.
E necesar sa stii engleza in toate domeniile.
Revenind la Facultatea de Medicina Veterinara: tu cum crezi ca vei citi studii medicale si vei face cercetari pe parcursul facultatii? majoritatea vor fi in limba engleza! Cand vei profesa ca medic, cum crezi ca vei face formarea continua, vei comunica cu clienti si furnizori straini etc? in engleza!
Nu cred ca este adevărat! Dacă intri la ei pe site, o sa vezi ca este vorba de doua probe pentru admitere una pentru medicină veterinara limba română și una pentru medicină veterinară limba engleza/franceza, eu dacă ma duc pe limba română, nu cred ca m-ar dezavantaja faptul ca nu știu boaba de engleza, asta-i părerea mea!
Ba da, pentru ca pe parcursul facultatii tu vei citi cercetari si din strainatate, nu doar carti in limba romana! si e posibil ca unele sa nu fie traduse in romana. atunci ce faci daca nu stii boaba de engleza?!
Am și eu o întrebare, tu ai habar de ce vorbești? Îți spun eu ca nu ai! Chiar acum am vorbit cu un medic veterinar care a terminat facultatea acum lucrează intr-o farmacie veterinara, și mi-a spus ca nu-i adevărat, se poate întra și chiar dacă nu știi limba engleza! Asa ca documentați-vă înainte sa îmi scrieți mie porcari!
Da,mi-se pare corect! Foarte bine spus! Felicitări, pentru acest comentariu!?