| Ieusântanalfabet a întrebat:

Care este motivul pentru care patronii horeca angajează câți mai mulți străini credeți ca au beneficii sau este mana de lucru mult mai ieftina?

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Pur si simplu profita la maxim de mana de lucru ieftina.In loc sa plateasca minimul pe economie, platesc cam 16-20 milioane pe om si le convine...asa civilizati suntem, ca promovam/practicam sclavia moderna.

Bula
| Bula a răspuns:

Fara cunostinte de limba, e greu sa se angajeze.
In horeca te poti angaja si fara prea multa cunostinta de limba.

| blackann a răspuns:

Ii platesc mai putin decat ar plati un roman.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt angajați străini unde ai spus că DAU RANDAMENT DUBLU față de români.

Cu tot cu taxe și cu SCUTIRI de la stat iese cam așa

- salariu cam 1.5 mai mult decât salariul minim

- RANDAMENT DUBLU decât dă un român

Într-o fabrică sunt peste 200 de asiatici și producția este DUBLĂ dacă erau români în locul asiaticilor.

Deci - sunt angajați străini că

- dau RANDAMENT DUBLU

- salariu este cam 1.5 salariu minim.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru dullcat):

Cum fac asta când legea nu permite sa plătești un angajat cu mai puțin de minimul pe economie. Dezvoltă te rog.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand românii nu vor să lucreze în horeca sau sunt total neserioși. Nepalezii, filipinezii sau ce mai sunt ei își văd de treabă lor fără mofturi că an familii de hrănit acasă

| darrio2007 a răspuns:

Ambele.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru dullcat):

Nu înțeleg. Întâi spui că îi plătesc mai puțin decât minimul pe economie pe urma îi dai link care contrazice fix ce zici prima data.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare