| Ionut_Posteuca_1989 a întrebat:

Care ma poate sa ma ajute cu o problema...Sapt viitoare plec in danemarca si patronul m-a anuntat sa-mi fac cont in euro tot cu card ca sa-mi puna salariul pe contsi nah sa-mi scot banii de mancare de pe card..la ce banca ar fi cel mai avantajos? ca sunt si multe comisioane la retrageri..comision pentru cont sau nu stiu ce.care ma poate ajuta? multumesc frumos

4 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Buna. In primul rand trebuie sa vezi da nu iti cere el o anumita banca, Iar daca nu iti cere, trebuie una care sa aiba sucursula in zona unde mergi tu. Ca si banca nu stiu ce sa iti recomand 100%, intreaba pe cineva care a mai fost sau pe cine tea recomandat. Mult succes.

| Ionut_Posteuca_1989 explică (pentru Jameson):

Salut.Nu.mi-a zis sa merg la o banca.A zis sa merg la Transilvania ca cica ar fi cel mai avantajos cu comisioanele astea.

| mihai69 a răspuns:

NU ai nevoie de cont în €uro! eu am cardurile și conturile în lei și am plătit și scos bani (€uro, leva etc.) în alte țări fără probleme! Dacă ai deja cont / card, spune-i să-ți bage lei în ăla! Ca să nu dai comisioane aiurea, scoți o singură dată o sumă cât mai mare (cât să-ți acopere toate cheltuielile + 10% să zicem, de rezervă).

| Jameson a răspuns (pentru Ionut_Posteuca_1989):

Salut. trebuie sa iti faci cont la o banca care este in locul unde mergi tu si sa aiba sucursala si aici in Romania. Ti-am zis ca cel mai bine ar fi sa vezi daca patronul nu iti impune o anumita banca. Am zis ca sa aiba sucursala si aici in Romania ca sa poti scoate banii si de aici. Mult succes...