Buna. In primul rand trebuie sa vezi da nu iti cere el o anumita banca, Iar daca nu iti cere, trebuie una care sa aiba sucursula in zona unde mergi tu. Ca si banca nu stiu ce sa iti recomand 100%, intreaba pe cineva care a mai fost sau pe cine tea recomandat. Mult succes.
Salut.Nu.mi-a zis sa merg la o banca.A zis sa merg la Transilvania ca cica ar fi cel mai avantajos cu comisioanele astea.
NU ai nevoie de cont în €uro! eu am cardurile și conturile în lei și am plătit și scos bani (€uro, leva etc.) în alte țări fără probleme! Dacă ai deja cont / card, spune-i să-ți bage lei în ăla! Ca să nu dai comisioane aiurea, scoți o singură dată o sumă cât mai mare (cât să-ți acopere toate cheltuielile + 10% să zicem, de rezervă).
Salut. trebuie sa iti faci cont la o banca care este in locul unde mergi tu si sa aiba sucursala si aici in Romania. Ti-am zis ca cel mai bine ar fi sa vezi daca patronul nu iti impune o anumita banca. Am zis ca sa aiba sucursala si aici in Romania ca sa poti scoate banii si de aici. Mult succes...
sorin8256 întreabă: