Pai na, castiga compania Coca Cola
castiga furnizorii, vanzatorii directi, cei care lucreaza in domeniile conexe samd.
Doar nu crezi ca toti banii din vanzarea de Cola ajung la o persoana nu?
Greu de contorizat, pentru ca include firma in sine, distribuuitori, patronii de magazine, etc.
Nu castiga o persoana.
Castiga milioanele de actionari care detin compania. Atat cei care detin direct actiuni Coca-Cola, cat si cei care detin actiuni in fonduri de investitii care la randul lor detin actiuni Coca-Cola.
Si eu eram curios, care e aceea minte demonica. Pentru cei mai nedocumentati de aici si mai mici, Coca cola e o planta iar ceea ce cumparam noi, e otrava curata! Nu are nici 1% din planta coca cola.
Sunt doua plante diferite :
- planta de coca din care se face cocaina si la care nu au acces oamenii de rand;
- planta de cola care se pune la bautura coca cola si la multe altele, are efecte benefice pentru organism.
Tu de care din ele vorbesti?
Ideea sper ca ai inteles o. Nu e nimic benefic la coca cola(produsul vandut pe piata) nu stiu exact ce baga acolo, stiu ca nu e bun.
Pai ma refer la planta din cola
Tu pari si mai nedocumentat.
Coca Cola nu e nici pe departe o planta.
Coca Cola e facuta din doua mari ingrediente, extract din frunzele de coca si dintr-o aluna pe nume Kola
De acord cu tine ca nu e buna. De castigat castiga compania cine altcineva.
Nu mai exista un CEO al companiei, exista doar un board of directors care primesc un salariu fix, n-au treaba cu cate vanzari se fac, salariul le e stabilit fix dinainte. Diferenta fiind asa cum scrie si mai sus ca cei care detin cele mai multe actiuni aceia vor primii grosul din dividende+aprecierea share price-ului, iar cum directorii cunosc cel mai bine firma stiu cand sa cumpere si cand sa vanda si deci nu faci bani doar din salariul lor care oricum si ala e destul de maricel, probail peste 10.000$ lunar
Aalexander întreabă:
anonim_4396 întreabă: